Pároddal mennyire változott meg a kapcsolatotok szülés után?
Nagyon sok helyről azt hallom hogy gyerek után már nincs meg az a szerelem, nincs idő egymásra, nemi élet is max.a fürdőben stb.
Teljesen megértem hogy ez egy óriási változás egy kapcsolatban, de nagyrészt azt hallom hogy negatív irányba változott a kapcsolat.
Nálatok hogy volt?
Kevesebbnek kevesebb a szex, meg egy kicsit hamarabb csattanunk fel apróságokon, de egységet alkotunk, nagyon szeretjük egymást. Baba ide vagy oda, 10 boldog év van a hátunk mögött, és ez nagyon sokat jelent.
A szex majd rendeződik amint több energiánk és időnk lesz, a felcsattanások pedig szintén a fáradtság számlájára írandóak.
Ha stabil a kapcsolat, egy gyerek inkább megerősíti, ha valami bini van, a gyerek előhozza.
Az első 2 évben alapvetően negatív irányban változott, főleg az alváshiány miatt.De nálunk pld rendeződött ahogy a gyerekünk jobban kezdett aludni és újra volt időnk egymásra.
Nekünk ilyen szempontból szerintem ,,nehezebb" gyerekünk volt, de bőven van olyan ismerősünk, ahol látszik hogy az első egy,két hónap után visszaállt a kapcsolat az újfajta de rendes mederbe és bőven szerelmesek, van rá energiájuk:)
Tönkrement a házasságunk.
Az a kapcsolat, amit nem ápolnak, az tönkremegy. Ehhez egy ember kevés, mindkettőnek tenni kell a jó kapcsolatért.
Nem vagyok boldog, nem érzem nőnek magam, a kettesben töltött idő szinte nullára redukálódott, most, amikor már úgymond lehetne gyerek nélkül is időt tölteni, már úgy nem is akarod... Együttlét is azért van, mert igényed van rá, nem azért, mert kívánod a másikat.
És hogy ez hogy jutott el idáig? Kellett egy szülei gondolkodású férj, akinek az a minta, amit otthon látott és egy olyan közeli segítség, mint egy anyós, aki szerint magadnak szülted, minek akarnál kikapcsolódni?... Szóval valljuk be őszintén, tényleg jól meg kell választani, hogy kivel tervezel közös életet... És a vicces, hogy mindez igazából már azután derül ki, hogy hozzámentél és megvan a gyerek. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!