Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pároddal mennyire változott...

Pároddal mennyire változott meg a kapcsolatotok szülés után?

Figyelt kérdés

Nagyon sok helyről azt hallom hogy gyerek után már nincs meg az a szerelem, nincs idő egymásra, nemi élet is max.a fürdőben stb.

Teljesen megértem hogy ez egy óriási változás egy kapcsolatban, de nagyrészt azt hallom hogy negatív irányba változott a kapcsolat.

Nálatok hogy volt?

2021. ápr. 4. 16:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%
A szexuális életünk nem romlott, az ugyanolyan jó, viszont a szerelem elmúlt, sztem mondhatom az ő nevében is. Nincs kimondva de a tettek ékesen beszélnek. Nem tisztel, nem törődik velem, keveset van velünk. Én emiatt már nem nagyon szeretem, de mivel ő ilyen velem, gondolom ő sem engem. Azt sem értékeli h szültem neki... mintha a legalapabb dolog lenne a világon.
2021. ápr. 4. 19:08
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
Nehéz. Nagyon fáradtak vagyunk, ezért sokszor elmaradnak a kis rituáléink, amiket évek alatt alakítottunk ki pl.közös sorozatnézés, masszírozás stb.., inkább alszunk helyettük. De sok év van mögöttünk, tudjuk, h.ez átmeneti állapot.
2021. ápr. 4. 20:31
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
Epp benne vagyunk egy 4 hos kisbabaval. Hat nem fogok hazudni, marha nehez olykor. Akartuk a babat, szerelemmel szeretjuk/szerettuk egymast, bar mindig is jellemzo volt rank az, hogy irdatlan hulyesegeken tudtunk veszekedni. Amolyan olaszos, szenvedelyes szerelem. Sok a feszko, tobbbyire a baba miatt, vagyis a faradtsag es kialvatlansag... mikor orakig nem tudjuk elaltatni, turelmetlenseg... De amugy imadjuk ezt a kis lurkot es egymast is. De mindketten ingerlekenyebbek vagyunk, igy tobb a vita, sajnos, de dolgozunk rajta. Nekunk van segitsegunk, igy olykor par orara alhatunk, kifujhatjuk magunkat. Sex teren is most kezdunk visszatalalni egymashoz. Sokat nevetunk, de en sokat is sirtam (nem hinnem, h depis voltam, csak elveszett az anyasagban-mi baja, miert uvolt a gyerek megint? Mitol kiuteses, miert bukik stb) Ferjem rengeteget segit, kiveszi a reszet, szeretjuk egymast es meg igy is nehez,bevallom, kemenyebb, mint hittem. Nagyon bizom benne, hogy leszunk eleg erosek es szethuzas helyett egymasba fogunk majd kapaszkodni a gondoknal... Sajnos elofordult, hogy a masikat lecseszed, akaratlanul is megbantod...Tudni kell bocsanatot kerni es elszamolni 10-ig..Multkor pl menzi elott nagyon szemet voltam en is.. Nem akarom, de megis sarkany tudok lenni..de beismerem es elnezest kerek.. De elvarom en is, ha epp o kovet el hibat. Tanulunk egymastol is mindig.
2021. ápr. 4. 21:16
 14/21 anonim ***** válasza:
21%
És tényleg nem kell gyerek egy jól működő házasságba. Ketten, boldogan, nyugodtan sokkol csodálatosabb az élet, mint egy kis zavaró teherrel.....
2021. ápr. 4. 23:04
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
Elváltunk.
2021. ápr. 4. 23:21
 16/21 anonim ***** válasza:
85%

Szetmentunk.

A ferjem 28evesen meg gyerek volt a gyerekvallalashoz es ez csak akkor derult mar ki, amikor apa lett (2x). Soha nem lett kimondva, de feltekeny volt hogy mar nem o van a kozeppontban es keresett masnal figyelmet.

Masodik ferjem direkt kihagyta a szerinte letezo jelenseg elso valasi hullamot es 38 evesen velem kerult eloszor olyan kapcsolatba ahol ugy epitkezett hogy ebbol majd hazassag lesz, tehat nem hasznalt, hanem megbecsult, megismert, szinten tartotta es tartja a szerelmet es ebbe a nagyon stabil kapcsolatba erkezett a baba. Sokkal faradtabb vagyok en is, (o is) mint 10eve az elso babamnal, de igy neki a masik ket gyereken volt ideje megtanulni az apasagot, nem renditette meg a hazassagunkat egy ekkora valtozas. Sokkal tobb a kommunikacio es mivel neki kesei gyerek, megbecsuli az egyutt toltott perceket a babaval, nem csak ott el van lab alatt a gyerek. A home office is csak hozzatett ehhez, 1000x tobbet lat belole, tobbet van a karjaiban, nem csak hazaesik este furdetesre. De alapvetoen az elso gyereket ugy vallaltam h ahogy esik ugy puffan, hisz szeretjuk egymast, ez a 3.baba itt egy nagyon tudatos tervezes eredmenye ahol mindketten figyelunk a hazassagra is. Ezt anno ugy gondoltam h minden rendben lesz, hisz egyet akarunk:/

2021. ápr. 5. 07:45
 17/21 anonim ***** válasza:
88%
A szex nehéz ügy, elég ritkán van, de élvezzük a hálószobán kívül is felfedezni. Minden más a régi, nagyon szeretjük egymást, rengeteget dumálunk, nem csak a babáról.
2021. ápr. 5. 08:46
 18/21 anonim ***** válasza:
88%

Kicsit eltávolodtunk, de én nagyon igyekszem, hogy ez ne allandósuljon. Ő meg szerintem eszre sem veszi vagy nem tudom. Kicsit én vagyok féltékeny a gyerekre. Mióta megszületett termeszetesen Ő apa szeme fénye, csak előtte én voltam. Nem ugyanazt várom nyilván, de valami kis szeretetmorzsa, ami magától jön, az jól esne. Közben sok a vita is, én lennék a "lazább", ő meg olyan hülyeségeken aggódik. 🙈 Vagy ez a vírushelyzet. Ebbe született bele a lányunk. Idegörlő ez is, kicsit másként velekedünk erről a helyzetről is a férjemmel.

Sokszor elmondom neki, hogy úgy erzem már nem vagyok fontos, mutassa ki az érzéseit, mert amúgy nem érzem, stb. De szte nincs gond. Szex az ritka, de legalább van. Az elején+terhesség alatt nem volt.

Tudom.hogy szeret es nem válunk el, de jó lenne ha érezném legalább feleannyira h fontos vagyok neki mint régebben.

2021. ápr. 5. 09:00
 19/21 anonim ***** válasza:
24%
Na és ez az egyik oka, hogy soha nem fogok gyereket szülni, mint amit szegény 18as ír, hogy apucinak már az icipici kislánya a szeme fénye, és a felesége totál megszűnt számára.. Gusztustalan, undorító!!!
2021. ápr. 5. 11:22
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

18as vagyok.

Azert nem ezt írtam. Kicsit túlzol. Vagy félreértettél. Tudom h szeret.es gondoskodik rolunk, foglalkozik vele h én mit szeretnék stb. Csak.lehet a gyerek melletti monotonitás így jön ki. Rá több energia van általában, nyilván ő a legfontosabb. Rosszul esik, próbálunk változtatni, stb. Azert ez a gusztustalantól távol van.

2021. ápr. 5. 12:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!