Mosipelus! Szülés előtt vagyok jóval, de szeretnék betárazni pelusokból, hogy ne egyszerre keljen megvenni. Ki mennyit tanácsol?
Mennyi legyen a kezdőkészlet, cserepelus+betét kombóval. Esetleg oldalakat is tudtok linkelni? Akár privátba is mehet. :)
Amit én néztem 4500ft/db + 1000-1500ft a betét bele/db. Ez drága?
Csatlakoztam facen eladó mosipelusokhoz, ott is érdemes vásárolni, nem?
Köszi a válaszokat! 🥰
Kedves 9-es!
Amit hirtelen talaltam az Amazonon, az 76 dollar szallitassal vammal, mindennel a 6 db-os csomag, (pelus+betét) de biztos van olcsobb is ha tovabb keresek 😊
Ez napi arfolyamon szamitva 23300ft.
Ugyanez a kerdezo altal emlitett pi..re.hu-n 34800ft-ba kerul, 6db pelussal es 6 db 1300ft-os betéttel számolva. Ez tobb, mint 10e ft kulonbseg...
13-as: ne haragudj, de átgondolod mielőtt kommentelsz? Szerinted a kiskereskedő ő honnan hozatja a Mamakoalát? Merthogy az itt említett webshop nem sajat maga gyártja, ő csak egy közvetítő, egy köztes személy, aki csak ráteszi a saját (nem kevés) hasznát. De ha te szereted hogy kihasználnak és hülyének néznek...
Lehet vásárolni olyan magyar kereskedőktől is (pl. BeNappy) akik saját maguk gyártják a pelust, de itt most nem arról van szó...
16-os, mit értetlenkedsz?
A kérdező tanácsot kért, mondta, hogy csatlakozott csoportokhoz is, illetve, hogy nézett ki pelenkát.
Nem mondta, milyet és honnan, nem ő írta az említett webshopot sem. Csak megkérdezte, mit javaslunk és nem erre reflektáltam,, hogy mivel a kérdező láthatóan környezetvédelem miatt érdeklődik a mosipelus iránt, talán első körben jobban érdekelné olyan pelenka, ami újrahasznosítással vagy itthon készül vagy közelebbről jön.
Aki környezetvédő, az nem az Aliexpressről rendel, ha van más, alternatíva.
Amazon az hol egyenlo az Aliexpress-szel?😊 közvetlenül onnan rendelni meg még mindig környezetkímélőbb, mint egy viszonteladótól, ha jobban belegondolsz. Németország pedig nem a világ vége.
Az ár alapján tudtuk a többi válaszolóval, hogy melyik webshopra gondol...
Szép estét!
Azt az oldalt amit néztél felejtsd el! Jó minőségű maga a termék amit árul de brutális árréssel! Ez egy nagyobb befektetés, mindenképp jórd körbe jobban a webshopokat mert 20 000-30 000 forintos árkülönbségeket is találni fogsz!
Szerintem a 4500-5500-7000 betét nélkül pofátlan ár!
Ne legyél a saját pénztárcád ellensége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!