Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki hogy mossa a babaruhakat?

Ki hogy mossa a babaruhakat?

Figyelt kérdés
Jol gondolom, hogy ezt a sok patentos rugit, body-t, babarucit osszepatentolva kell mosni, hogy kimeljuk a dobot? Mos valaki esetleg moso zsakban dolgokat? En egyelore kulon gyujtom es mosom is a babaruhakat, kulon Frosch baby gellel, oblito nelkul. Nagyon erzekeny boru a picikem,ekcemara hajlamos is. Vetttunk nemreg szaritogepet,igy en mar nem gondoltam vasalni a ruhait, bar a gyerekorvos javasolta a kenyes bore miatt. Mit gondoltok? Nalatok hogy megy?
2021. ápr. 1. 09:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%

Azta mennyi ideje van mindenkinek🙈

Valamit nagyon rosszul csinálok, örülök, ha minden tiszta.

Babamosószer, sensitive öblítő

Mienkkel együtt

Szàrítógép van.

Sosem vasaltam.

Még az első gyereknél patentolgattam..

Azóta az sem. A ruhákat kifordítva mosom..

Bőven meghaladja ez az oda -vissza forgatás is az időmet. Bepatentoljam is majd ki a kifordításhoz.. azt már nem..

Doki is azt mondta baromság a mai eszközök mellett vasalni, de ha van kedvem időm àrtani nem àrt, simák lesznek a ruhák..

Jah mind a 4-en ekcémásak vagyunk...

2021. ápr. 1. 10:52
 12/17 anonim ***** válasza:
84%

Tudnátok nekem is segíteni? Én most a héten akarom elkezdeni, és első baba lesz, így nincs még tapasztalatom. Hány fokon érdemes kimosni legelőször a ruhákat? (Címke még rajtuk van, van amelyik 60 fokot ír, más meg csak 30-at.) Színeseket és fehéreket más hőfokon kell? Kifordítva kell gondolom, hogy ne kopjon el a minta?

Vettem baba mosószert és öblítőt. Az jó lesz hozzá? Valahol olvastam olyat is, hogy ecettől lesz puha. Azt hova kell önteni: ahova a mosószert?Vasalni is érdemes a fertőtlenítés miatt?

Mi a helyzet az ágyneművel és a plüssökkel?

2021. ápr. 1. 11:11
 13/17 anonim ***** válasza:
13%
11, aztán marha sok időt elvesz az, ha eleve bepatantolva dobonlm a szennyesbe, a színre fordításhoz pedig ki se kell patentolni.
2021. ápr. 1. 11:29
 14/17 anonim ***** válasza:
88%

40 fokon szoktam mosni őket, színek szerint. Be szoktam gombolni a patentokat, de nem végig, csak pár helyen. Azt vettem észre, hogy ha nincs becsatolva, akkor kinyúlik. Külön mosószert nem használok, azzal mosok amivel a mi ruháinkat is.

Van a lányomnak több kis tüllös ruhája is, amiket alkalmakra szoktam ráadni, azokat mindig kézzel mosom. Ja és a babaruhákat vasalom is.

2021. ápr. 1. 13:46
 15/17 anonim ***** válasza:
89%

Nem gombolom be a patentot.

Nem vasalok.

Nincs külön mosószer.

2021. ápr. 1. 13:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Külön gyűjtöm és mosom az ő ruháit a miénktől, Ariel Baby folyékony mosószerrel, öblítő nélkül. Nem patentolom össze, nincs mosózsák. Nincs szárítógépünk, nem vasalom őket. Nekünk ez bevált.
2021. ápr. 1. 23:04
 17/17 anonim ***** válasza:
65%

Utolsó vagyok

12#nek

A használtan vett ruhákat 40 fokon, hosszú programon mostam ki először, a sima bolti újakat vagy a többivel együtt a szokásos másfél óráson, 40 fokon, vagy rövid programon 30 fokon (azt ugye kb csak öblíteni kell). Egybe mosok mindent, színfogó kendővel, így nem kell szín szeribt szelektálni. Aeg mosógépünk van, ezen van egy szintetikus mosó program, 40 fokon, ECO módban, csökkentett időtartammal 1:38 perc. Minden tökéletesen tiszta lesz. A törölközőit, textil pelusokat, ha csak ezek vannak benne, 60 fokra is beteszem.

2021. ápr. 1. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!