Ha rongyokat mostok (konyhai, fürdőszobai) utána mindig fertőtlenítitek a gépet, ha bedobjátok utána a babaruhákat?
A felmosó "rongyot" is be szoktam dobni a gépbe. Természetesen az összeset kiöblítem előtte, de felmerült bennem a kétség, hogy utána csak úgy dobjam be a babám ruháit?
És mi a helyzet a kutyák (kinti-benti) szintén kiöblített de mégis koszos törölközőivel? Hogy csináljátok?
A konyharuhák után nem szoktam. A kutyacuccos és takarítórongyos mosást egymás utánra teszem és utána tisztítómosást csinálok.
A kutyás amúgy max saras vagy ilyesmi, a vegyszeres rongyok jobban aggasztanak. Saját ruhánkat se tenném utána.
A kutyás cuccokat mindig úgy mostam, hogy az egyébként is esedékes géptisztító mosás előttre időzítettem. A férjem munkásruhái után nem raktam be a babaholmikat, inkább a miénket.
Már nincsenek kutyás holmijaink, de attól a gépet még mindig tisztítom. Ecetes, szódabikarbónás mosással szoktam programot indítani. Lerakódások és vízkő ellen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!