Lesz baja, ha megtörlöm popsitörlővel a kezét és utána bekapja?
Figyelt kérdés
Van egy értetlen rokon aki nem képes felfogni hogy cigi után mosson kezet. Hiába mondom neki. Már nem tudok mit csinálni.2019. dec. 14. 11:36
1/15 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. Nem is hiszed miket fog még bekapni.
2/15 anonim válasza:
Nem lesz baja.
De a kérdés második fele nem tudom, hogy jön ide.
3/15 A kérdező kommentje:
Úgy hogy bagós kézzel fogdossa a kicsi kezét amit aztán bekap. Nem szeretném hogy a nikotint rágcsálja a 4 hónapos kisbaba
2019. dec. 14. 11:42
4/15 anonim válasza:
miért engeded a gyerekhez?? én biztos nem tűrnék meg egy cigist a kisbabám körül
5/15 A kérdező kommentje:
Nagyszülő. Igazából nem akarom eltiltani, de ha így folytatja az lesz. Mondjuk már így is én vagyok a hülye mert túlféltem a gyereket.
2019. dec. 14. 11:48
6/15 anonim válasza:
Nálunk rajtam kívül mindenki cigizik, a férjem is és a 4 nagyszülő is. De az alap, hogy minden cigi után kézmosás. Mondani sem kellett. Ha meg pluszban Te kéred rá, és nehezére esik, az őt minősíti.
7/15 anonim válasza:
Allj szépen ki magadért és kerek-perec közöld, hogy ne nyúljon hozzá kezmosas nélkül.
Illetve az is jó lenne, ha cigi után egyáltalán nem dédelgetné.
8/15 anonim válasza:
#6 túlfélted?? mióta egészséges a nikotin BÁRKINEK?? főleg egy pér hónapos csecsemőnek?? én tiltanám, akármilyen közeli rokona. ha ennyi törődés nincs benne, hogy a saját unokáját is hajlandó mérgezni, akkor később se számítanék semmi jóra
9/15 anonim válasza:
Nem lesz, de elég ramaty íze van, tapasztalat. Lehet viszont kapni arcra-kézre való törlőt is. De a legegyszerűbb az lenne, ha az említett rokonnak adnád egyből oda cigizés után, hogy törölje meg a kezét. Arra már csak hajlandó.
10/15 anonim válasza:
Nálunk a nagypapa cigizett, de mindig kezetmosott utána. Én ettől függetlenül közöltem vele, hogy cigizés után fél órával később nyúlhat a gyerekhez. Ahogy 1 éves lett a lányom és már tudott beszélni azt mondta, amikor kint volt, és a nagypapa cigizett, hogy -„Papa büdös!" Apósomnak ez volt az ami után elhatározta, hogy leszokik a cigiről.
Ha nem érti meg amit mondasz neki, akkor tiltsd el a babától.
Amúgy, ha popsitörlővel megtörlöd a kezét nem lesz baja, de nincs jó íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!