Lesz baja, ha megtörlöm popsitörlővel a kezét és utána bekapja?
Figyelt kérdés
Van egy értetlen rokon aki nem képes felfogni hogy cigi után mosson kezet. Hiába mondom neki. Már nem tudok mit csinálni.2019. dec. 14. 11:36
11/15 anonim válasza:
#8 Ne lepődj meg, itt még az "anyukák" fele is cigizik, mert ő nem csak anya hanem nő is, joga van mérgezni a gyereket, meg hát az utcán a levegő is milyen szar, mit számít ha szívja még a cigifüstöt is a gyerek.
12/15 anonim válasza:
Nem értem. Nem alap, hogy kezet mos mindenki, mielőtt a gyerekhez nyúl?
13/15 A kérdező kommentje:
Hát látod hogy neki nem alap. De legalább akkor megtenné ha szólok
2019. dec. 14. 18:13
14/15 anonim válasza:
Nem tudom én is alapból elvártam, hogy aki hozzá nyúl a gyerekekhez csecsemő korban mosoos kezet. Nem érdekel, hogy cigizik vagy sem ez alap. Én sem nyúltam senki gyerekekhez hozzá úgy, hogy nem mostam kezet. Ez alap... Alapnak kellene lennie. Sztem a popsitörlő sem fertőtlenítő le normálisan. Meg nehogy már a babádat törölgesd más hülyesége miatt.
15/15 anonim válasza:
Bocsánat, javít a telefonom kicsit értelmetlen lett, de a lényeget ki tudod venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!