Mikor mostátok ki a babaruhákat?
Mennyivel a kicsi számított születése előtt?
Mi kaptunk használtakat és vki azt mondja mossam ki most aztan meg február végén. Ennek lenne egyáltalán értelme?
(6-12 hónapja állnak a zsákokban)
Szerintetek mossam ki ezek egyszer még február előtt vagy elég lesz akkor 1x?:-)
Másik kérdésem: hány fokon moshatóak ezek?mint a mi ruháink vagy több/kevesebb?:-)
34-35 hetesen első babával. Szept 30-ra voltam kiírva és még a nagy melegben gondoltam, hogy gyorsan megszáradjon.
Másodikkal 30 körül, mert egyre nehezebben viseltem a terhességet és nem akartam a végére hagyni, úgy gondolom jól tettem, minden bajom volt 33-34 hetes kortól.
A babák amúgy nem siettek megszületni.
40 fokon szoktam ruhákat. Textílpelus visel el sokkal többet.
6-12 hónap nem sok, én 1x mostam olyan ruhákat, anelyek 1,5 évig álltak dobozban. De ha neked örömet okoz 2x mosni, semmi rossz nincs benne. Én vagy 20-22 hetesen válogattam, mert olyan jól esett elővenni őket.
Utolsó: 2xmosod de azt írod nincs értelme kétszer? Vagy én nem értelek csak lehet. Akkor bocsi.:)
Amugy minden valaszt koszonok, akkor meghagyom utolso trimeszterre.
De nem hagynam szivesen februar vegere , inkabb eleje -kozepe ,hisz sosem tudni. Inkább legyenek készen!
Hú de jó én 60 fokon akartam... mégjó h megkérdeztem!!!
Első mosás 60 fokon, mert lehet tetves, dzsuvás akár az új ruha is, ott áll egy raktárban sokáig, csak 60 fokon lehet rendesen kimosni.
A többi mosás, tehát miután hordta a baba, és újra kimosod, akkor 40-en, különben kifakulnak a színei, ha mindig 60-on mosod.
Annak nem látom értelmét, hogy,most kimosd és februárban is, csak plusz munka.
30.k héten kezdtem kimosni, kivasalni a ruhákat. Mire készen lettem 33hetesek voltunk. Nem volt olyan kellemes 40fokban vasalgatni.. 😄 34hétre a táskámtól kezdve a babaszobáig minden kész volt. A 41hétig csak pihentem. 30fokon mostam plusz vasaltam, szerintem elég volt így.
Egyik bnőm is így csinálta ahogy én, szerencséjére mindennel készen lett.. Ő 35hetesen szült.
Értem mar 4es koszonom!:)
Akkor eloszor enis hatvan fokon mosok majd ki mindent!:-)
Utolso sztem enis 30.-34 heten fogok neki latni.
Bar a korhazi tatyóba még nemtudom mik kellenek😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!