Mennyi idős korában volt legnehezebb nevelned a gyermekedet?
Sokan mondják, hogy kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. Ezért tettem fel a kérdést.
Írd le azt is, hogy miért volt nehéz.
Most 5 éves. Nekem akkor volt nehéz, amikor elindult a mozgásfejlődése: egyrészt akkoriban nem aludt éjjel, teljesen ki voltam merülve és pont állandóan osztott figyelemmel kellett lennem. Utána amikor dackorszakban volt, elég hamar 2 eves6kor előtt kezdte, kb ahogy beszélni kezdett a "nem" korszaktol, a bölcsi, ovi kezdés.
Valahol 4,5 évesen higgadt6le, most már csak akkor borul ki ha éhes, ez ellen meg lehet tenni. Uh most boldog béke időket élünk nem tudom meddig
3 ès 4 èves kora között volt a legnehezebb a kisfiammal. Tombolt a dackorszak, csalàdi problèmàink voltak, emiatt èn is türelmetlen ő meg ideges volt. Többször volt, hogy egy òràn àt üvöltve fetrengett, megharapott.
Àlom baba volt, most, 6 éves koràra nagyon lenyugodott. De azt az egy nehez èvünket a legrosszabb ellensègemnek sem kívànnàm.
Egyértelműen a kamaszkor a legnehezebb. A fiammal 14-től 18 éves koráig volt durva. Most 22 és jó 'gyerek'. A lányom most 15,nála hamarabb kezdődött és nehezebb mint a fiammal volt.
Van még egy 4 éves kisfiam vele is nehéz amúgy de más mint egy kamasszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!