Te melyiket valasztanád ha az életed legnehezebb döntése elött álnál?
Figyelt kérdés
Egyszer régebben olvastam egy nagyon megosztó cikket erről, egyszerűen embertelen nehéz dóntés és biztosan tönkreteszi az embert...
Terhes a párod és az orvos azt mondja hogy komplikáció van (nyilván a legrosszabb eshetőség)
A Baba vagy az Anya élje túl?
Mert az orvosok választás elé alítanak.
Mit lehet ilyenkor dönteni?
2020. febr. 27. 16:59
1/18 anonim válasza:
Gyorsan megtanulnék helyesen írni.
2/18 anonim válasza:
Nem kérdeznék, az anyát mentik ha az apa fejen áll is
3/18 anonim válasza:
Nem állítanak vákasztás elé! Ilyen esetben az orvosok mérlegelnek. De első sorban az anyát mentik!
5/18 anonim válasza:
Senki nem fogja megkérdezni a hozzátartozót... Ez nem a hozzátartozó döntése, hanem az orvosoké!
6/18 anonim válasza:
Az allamokban ahol jelenleg vagyok, ez nem is kerdes. Az anyat mentik mert o az igazi paciens. Ha az anyukat nem sikerul akkor jon prioritasnak a baba.
7/18 anonim válasza:
Itthon automatikusan az anyát mentik, szóval nincs miről beszélnk.
8/18 anonim válasza:
Még én is magamat menteném (meglévő gyerekem ne maradjon anya nélkül). Egyébként ahogy írták, ez csak a regényekben opció.
9/18 anonim válasza:
De megszokták amugy kérdezni. Legalábbis régen igen. 2esetet tudok a családba, az anya mellett döntöttek de megmenekült a baba is, a sors fintoraként viszont mind2gyermek nem érte meg, hogy felnőhessen :( fura ez a sors
10/18 anonim válasza:
Anyukám majdnem ilyen helyzetbe került tesómmal. Az orvos kerek perec közölte apukámmal, hogy ha gond van arra készüljön, hogy anyukámat mentik meg és örüljön ha egyáltalán ő életben marad. Anyukámtól sem kérdeztek semmi ilyet, egyedül azt kínálták fel neki, hogy dönthet úgy, hogy megszülesztik (~20. héten), hogy neki ne legyen baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!