Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te melyiket valasztanád ha az...

Te melyiket valasztanád ha az életed legnehezebb döntése elött álnál?

Figyelt kérdés

Egyszer régebben olvastam egy nagyon megosztó cikket erről, egyszerűen embertelen nehéz dóntés és biztosan tönkreteszi az embert...

Terhes a párod és az orvos azt mondja hogy komplikáció van (nyilván a legrosszabb eshetőség)

A Baba vagy az Anya élje túl?

Mert az orvosok választás elé alítanak.

Mit lehet ilyenkor dönteni?

2020. febr. 27. 16:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Mondjuk elég fura ember az, aki a még meg sem született gyereket választja a felesége helyett.
2020. febr. 27. 18:30
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem állítanak választás elé. Az orvos azt menti, akinek nagyobb esélye van a túlélésre az ő megítélése szerint. 99,99%ban Ez az anya. Abortuszra a nő életét veszélyeztető helyzet miatt korlátlan időtartamig van lehetőség.
2020. febr. 28. 06:25
 13/18 anonim ***** válasza:
68%

Én a babát választanám, de 9 hónapos terhes vagyok :)

A párom viszont biztos, hogy engem. De ilyet tényleg nem kérdeznek.

2020. febr. 28. 08:43
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

13!

Nekem erről mindig az jut eszembe, hogy anyuka azt hiszi, micsoda önfeláldozás, ha inkább ő hal meg, nem a gyerek. Közben meg apuka ott marad a xarban - Mert az esetek 99,9%-ban úgy tervezték meg a jövőt, hogy apa dolgozik, anya otthon van, plusz nagy eséllyel a gyereket vádolja az egészért. Ezért nagyon jó, hogy a kutyát nem érdekli senki véleménye, a nő az elso

2020. febr. 28. 08:47
 15/18 anonim ***** válasza:
62%

Olyan nagylelkűek azok az anyák, akik önként dalolva mennének a halálba csak hogy mentsék a még meg sem született gyereküket. Az megvan, hogy azon túl, hogy anya nélkül fog felnőni, apuka valószínüleg ott kényszerül hagyni az állását, nem lesz keresete, állandó segítségre fog szorulni, nem lesz képes (vagy csak nagyon nehezen) új kapcsolatot létesíteni? Eszetlenek. Értem én, hogy a gyerek a legfontosabb, meg őt szeretitek a világon a legjobban, de túlzásnak tartom, hogy még nem is láttátok, meg sem született, de ti már ilyen butácskán mérlegeljetek.

Az meg méginkább fura lenne, ha a férj nem a párját akarná menteni.

Egyébként a kérdés csak felvetés, elsőnek az nőt mentik.

2020. febr. 28. 10:47
 16/18 anonim ***** válasza:
35%
Én pont ezért nem értem azokat a nőket, akik elutasítanak életmentő műtéteket, kemot a magzatért... hú, de jó, megszületik, anyuka meghal... aztán ott marad egy félárva csecsemő, apuka munka nélkül... de happy...
2020. febr. 28. 18:31
 17/18 anonim ***** válasza:
46%
Így van, utolsó. Az apának is, a gyereknek is örök lelki teher.
2020. febr. 28. 18:35
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Erre mondta egyszer a férjem

"Gyerekünk még lehet, de olyan nőt mint én, nem talál még egyet" 😉

2020. febr. 28. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!