Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1 gyerek mellett heti hány...

1 gyerek mellett heti hány adagot mosol?

Figyelt kérdés

Mármint nem a gyerekre, hanem összesen.

Nekem heti 5 adag van 7 kg-os töltetű géppel.

Másnak is ilyen rengeteg?

2021. márc. 26. 10:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ja úgy 2 adag, hogy 1 adag a miénk, 1 adag a babánké. És elég sok ruhát használ egy héten, mert kb minden ebéd után át kell öltöztetni.
2021. márc. 26. 11:04
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Azért szerintem az sem mindegy, hogy az az 1 gyerek mennyi idős. Pl egy pár hónapos ruhája bőven kisebb, mint egy 15 évesé. 😁

A hármas válaszoló vagyok. A lányunk 10 hós és én itthon vagyok vele gyeden. A jelenlegi helyzetben sok helyre nem megyünk, így nekem sem kell túl sok ruha, sokat vagyok melegítőben, amit nem mosok naponta pl. Egyedül a férjem dolgozik, neki akad szennyese bőven. A kicsinek heti 1 adagot mosok nagyjából. Gondolom nyáron több szennyese lesz, mikor már mehet pl homokozni vagy csak ki az udvarra játszani. Nekem is fura, mikor más mondja, hogy naponta mos, és van, hogy kettő adagot is. Ilyenkor nézek, hogy lehet valamit rosszul csinálok. 🤣

2021. márc. 26. 11:08
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

6 kilós gép, heti 2-3, plusz az ágynemű, ha éppen cseréltem. Én ezt is soknak éreztem, de ezek szerint mi spécik vagyunk :D

Gyerekruhát a sajátunkkal együtt mossuk, és most amúgy se megyünk nagyon sehova, nincs mit. Amikor eljártunk, akkor volt heti 4-5 adag.

2021. márc. 26. 11:34
 14/27 A kérdező kommentje:

Hát nekünk úgy jön össze hogy:

1 adag férjemé: egy hét alatt kapasbol 5 alsogatya, 5 zokni, 2-3 póló, 1 nadrág minimum, pizsama 1 szett, jégeralsó, 2 pulcsi, esetleg itthoni melegítőnadrág

1 adag enyém: 5 zokni, 5 bugyi, én minden nap felsőt váltok szóval 5 felső, nadrágok vagy szoknyák, melltartók, melegítő, hálóing

gyerek 2 adag: bölcsis, nem overallt hordunk hanem jelenleg dupla nadrág bent a vékonyabban van ha kimennek a vastagabb megy rá..

tehát kapasbol kb 12 gyereknadrág, 7 body, 7 pulcsi minimum de inkább több mert van hogy átöltözik

én az ő ruháit egy használat után mosom mivel földön fetreng, leeszi, leissza..kabátját sapkáját sálját kesztyűjét is mosom mert azt is agyonkoszolja..ja meg a lepedőjét is hetente mosom minimum

egy a háztartási: törölközök, keztörlök, konyharuhák

+néha ágyneműcsere is, meg a kisszőnyegeket is kiszoktam néha

2021. márc. 26. 11:36
 15/27 A kérdező kommentje:

Bocsi elírtam 7 fehernemű, 7 zokni egy héten, nyilván hétvégén is hordunk 😂

Ja plusz gyereknek is vagy 10 zokni, meg pizsoma akár 2-3 is mert picit van hogy pisis néha

2021. márc. 26. 11:38
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
1es vagyok. Úgy jön össze ennyi, hogy a lányom úgy eszik mint egy malac, 2-3-szor legalább pulcsi csere van egy nap, van hogy bodyt meg nadrágot is kell cserélni... 🤦‍♀️ Most ugye jön a jó idő hát több body fog fogyni tuti.
2021. márc. 26. 11:45
 17/27 anonim ***** válasza:
És ugye van a mi ruhánk, én ebbe a sokba a törülközőt, ágyneműt is beleszámoltam. Meg nem is rakom tele csak félig, mert nem tesz jót a gépnek.
2021. márc. 26. 11:46
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Haha, amikor nem volt még meg a babánk én is heti egyszer mostam 3 adagot. És tényleg nem értettem miért nevet rajtam tesóm, hogy majd lesz ez több, ha megszületik.

Azóta kb 3 naponta mosok 3-4 adagot. Először azért volt sok, mert refluxos volt, állandóan öltöztetni kellett, plusz ágynemű, meg nyilván engem is lebukott. Amióta eszik rendeset azóta mindent leeszik azért. Mondjuk már együtt mosom a mi cuccainkkal és én inkább rövidebb programot inditok el, de külön, fehér, világos, sötét/fekete, ha összejön elég akkor külön a pirosas árnyalatok (plusz ágynemű, törölközők persze)

Tényleg sok jön össze 🙈🙈

2021. márc. 26. 12:09
 19/27 anonim ***** válasza:

Heti 5 kb minimum.

Szombaton van a nagymosás, akkor világosat, sötétet, törölközőt mosok. Sötét általában 1,de előfordul, hogy 2 adag.

Plusz mosnom kell hét közben is minimum 1 sötétet (férjem munkaruháját).

2021. márc. 26. 12:58
 20/27 anonim ***** válasza:
63%
*pizsmama
2021. márc. 26. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!