Hogy mondjak le a család alapitásról?
Most látom a # eidet.
Értem én a vágyadat, de öngyilkossági gondolat azért durva, mert konkrétan egy másik életről szeretnél gondoskodni, aki tőled függ és a te talpraesettségedtől.
Éltem olyan szülővel akinek öngyilkos gondolatai voltak problémák felmerülésekor, és elmondom neked nem a legidealisabb szülő alapanyag. Sok sérülést okozott az a hibás müködése. Ő is mániákus volt egy témában.
Alapból a kérdésed tök normális, de ez a depi öngyi dolog kicsit óvatosságra int.
Felelőtlen ne legyél, annyi nehezséggel jár egy gyermek nevelése, pl kialvatlanság miatti idegi kimerültség, vagy a gyereket de azonnal hozzá állás miatt belemesz egy rossz kapcsolatba, vagy a túl korai vállalás miatt anyagi bizonytalanságban élsz, hogy egy öngyilkos hajlamú hamar a szakadék szélére tud kerülni.
Kérlek kicsit reálisabban dönts egy kis élet neveléséről, nehogy egy rögeszme kielégítése után hirtelen rajöjj, hogy nehéz és lelkileg, idegileg nem Bírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!