Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy mondjak le a család...

Hogy mondjak le a család alapitásról?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy mindennél jobban szeretnék már gyereket és családot alapitani,lassan már bele betegszek.De a jelenlegi párommal ez kb 10 év mulva jöhet kb össze,ha össze jön eggyátalán főleg hogy most a virus is közbe jött és még dolgozni sem tudunk ez még joban tolódni fog már ha elmulik a virus valaha bár eben sem vagyok biztos.Szóval össze foglalva eléggé kilátástalan az egész helyzetem.Nem tudom hogy hogyan verjem ki ezt az egész dolgot a fejemből de már kezdek depressziós lenni.

2021. márc. 24. 18:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
66%
Persze, megértelek.
2021. márc. 24. 22:30
 22/25 anonim ***** válasza:
89%

Most látom a # eidet.

Értem én a vágyadat, de öngyilkossági gondolat azért durva, mert konkrétan egy másik életről szeretnél gondoskodni, aki tőled függ és a te talpraesettségedtől.

Éltem olyan szülővel akinek öngyilkos gondolatai voltak problémák felmerülésekor, és elmondom neked nem a legidealisabb szülő alapanyag. Sok sérülést okozott az a hibás müködése. Ő is mániákus volt egy témában.

Alapból a kérdésed tök normális, de ez a depi öngyi dolog kicsit óvatosságra int.

Felelőtlen ne legyél, annyi nehezséggel jár egy gyermek nevelése, pl kialvatlanság miatti idegi kimerültség, vagy a gyereket de azonnal hozzá állás miatt belemesz egy rossz kapcsolatba, vagy a túl korai vállalás miatt anyagi bizonytalanságban élsz, hogy egy öngyilkos hajlamú hamar a szakadék szélére tud kerülni.

Kérlek kicsit reálisabban dönts egy kis élet neveléséről, nehogy egy rögeszme kielégítése után hirtelen rajöjj, hogy nehéz és lelkileg, idegileg nem Bírod.

2021. márc. 24. 22:41
 23/25 anonim ***** válasza:
33%
Hová rohansz, te nagyokos??? A pucér sggedre akarsz szülni, aztán ha ott hagy, akkor meg marha bajban leszel :D
2021. márc. 26. 17:32
 24/25 anonim ***** válasza:
46%
23 évesen nem babázni kell, hanem dolgozni, egzisztenciát alakítani, lakást nézni, bérelni, vásárolni, stb., hogy ne a semmire jöjjön a kölyök.
2021. márc. 26. 17:33
 25/25 A kérdező kommentje:
Szerintem azt had döntsem el én hogy 23 évesen mit kezdek magammal és mit csinálok.Bocsánat hogy nem 40 meg 50 évesen akarok gyereket.
2021. márc. 26. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!