Egy háromgyerekes család napi költség vetése megvan 10 ezer forintból?
Figyelt kérdés
Tehát: 3 gyerek, anya, apa, és a ház. Állítólag anyagilag albérletben vagy saját tulajdonú ingatlanban napi 10 ezer forint a család fenntartása (evés ivás wc papír és még sorolhatnám) tehát hogy egy család fenntartásához havi 330 ezer nettó forint nem elég. Így van? Vagy ez másképp inkább?2021. febr. 17. 17:04
1/20 anonim válasza:
tehát a lakásbérleti díjon és rezsin felül napi 10e?
Ennél jóval kevesebből is megvan...
2/20 anonim válasza:
Van akinek elég van akinek nem. Függ az igényszinttől. Nekünk kb a duplája elég, van aki megoldja ennyiből és van aki még kevesebből is kénytelen.
3/20 anonim válasza:
Hát sajátban hitelmetesen 2 gyerekkel kijönnénk..de megtakarítàsokkal több
4/20 anonim válasza:
Mekkora ház?Mindenkinek külön szoba?A szobák mekkorák?Nekünk 4 gyerek van,4 átlag(25nm körüli)szoba,nagy nappali,nagyobb konyha,két fürdő és egy mosókonyha..Sokat jelent,hogy le van-e szigetelve a ház,álmennyezet...fűtés szempontjából gondolom....szerintem elég de ahány ház annyi szokás:)
5/20 anonim válasza:
Tehat erthetobben megfogalmazva 330 eft eleg e egy honapban az etelre, rezsire, ruhara 5 embernek? Szerintem nem. De ehhez tudni kene, h mekkora a haz, mekkorak a gyerekek, hova jarnak stb.
7/20 anonim válasza:
Én sem értem, az a kérdés, hogy a lakhatáson felül kijön-e ennyiből egy ötfős család?
Nyilván ki tud jönni, hiszen 330 ezer azért nem olyan kevés, de nyaralás vagy luxuskiadások nemigen férnek bele.
9/20 anonim válasza:
Tehát magyarán az a kérdés, hogy 5 fő megél 330 ezerből?
Ha muszáj nekik, akkor biztosan, de hogy se minőségi étkezésre, se normális ruhára nem telik ennyiből, szórakozást pedig hírből se ismerhetik. Mondjuk most kevesebb is a lehetőség rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!