Mekkora költséggel jár egy gyerek felnevelése,lehetö legolcsóbbra törekedve?
Figyelt kérdés
Tehát mennyi minusz egy gyerek vállalása és felnevelése 0-18 ig,olcsón.2020. okt. 7. 11:33
A kérdező szavazást indított:
10 millió forint alatt
10-15 millió forint
16-20 millió forint
21-25 millió forint
Több mint 25 millió forint
56 szavazat
1/73 anonim válasza:
Aki ezt számolja, az nem normális....
Nem tökmindegy? Amit ki kell fizetni aktuálisan, azt úgyis ki kell fizetni.
Vagy az alapján akarsz gyereket vállalni, hog ymennyibe kerül? Pffff...
3/73 anonim válasza:
Erre a kérdésre nincs válasz.
Van akinél nől mint a dudva, ingyen kaja, ingyen ruha, + még az utána felvett segélyek, tehát még "nyereséges" is.
Más meg nem forintosít és vezet elszámolást a gyerek kajájáról, cipőjéről, ki és befizetésekről, zsebpénzről és minden kiadásról.
Vagy arról, hogy talán még gyűjtenek is neki lakásra, mert egy gyerek nem csak 18 éves koráig a gyereke valakiknek.
4/73 anonim válasza:
Én is azt gondolom, hogy ha így állsz neki gyermeket vállalni, akkor inkább hagyd. Szegény tőled fog függni.
5/73 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy középsulit vagy szakmát fizet de utána a gyerek magára van utalva. Esetleg lakhat otthon egy darabig amíg gyüjt magának lakásra
2020. okt. 7. 11:42
6/73 anonim válasza:
Miért kérded? Kontextus nélkül elég gyerekkínzósan hangzik.
7/73 anonim válasza:
Tudod nem kötelező ám gyereket vállalni. Inkább aranyhalat vegyél.
8/73 anonim válasza:
"lehetö legolcsóbbra törekedve"
Szerintem neked kutyád se legyen, nemhogy gyereked.
9/73 anonim válasza:
Drága hobbi, szerintem válassz mást.
10/73 anonim válasza:
Ha olcsón neveled a gyereket, akkor később viheted drága orvosokhoz (ha nem kap meg minden szükséges tápanyagot, például) meg terápiákra (ki tudja, mit okozol az extrém nélkülözéssel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!