Mekkora költséggel jár egy gyerek felnevelése,lehetö legolcsóbbra törekedve?
#30 Akkor úgy látszik, a szüleid elszalasztották az alkalmat...
Nem csak súlyosan sérült emberekről beszélek (bár ha a sajátom lenne az, akkor sem lennék képes lemondani róla)
Például egy deréktól lefelé lebénult ember értelmileg teljesen megegyezik a többi emberrel - csak ő nem tud járni.
Attól még élhet teljes életet, sőt! A mai világban már szinte mindenhol megoldott az akadálymentes közlekedés, de ha valahol nem is, rengeteg az alternatíva. (x áruházba nem tud bemenni székkel, de az utca túloldalán lévőbe igen)
Ő egy teljesen "jó" gyerek, csak székre van szüksége, és egy kis extra segítségre.
Vagy ott van egy gyengén, vagy egyáltalán nem látó/halló gyermek. Ő is teljesen értelmes és életképes, csak plusz segítségre szorul.
Ne kezeld a gyereket egyszerű bevételi forrásként (segélyre hajtasz, drága?) aki 18 év múlva kidobható. Ő a te gyermeked, leszármazottad, örökséged.
Szomorú, hogy ez téged nem érdekel.
33-as
Ez szörszállhasogatás olyan mintha utazás költségeiröl kérdezne valaki erre te írnád hogy kiszámíthatatlan mert baleset is lehet. Vagy felesleges egészségesen élni mert van aki dohányzik mégis 100 évet él, aki meg mindent megtett meghal 30 évesen.
Ne az legyen feltételezve hogy benne lesz a 100 ból 1 legrosszabb eshetöségbe
a kérdező teszkógazdaságos gyereket akar...??
LOL
Azt mondtad, lemondanál a súlyos gyerekről. Én meg leírtam, hogy a sérült, extra felszerelést és ápolást igénylő gyerek nem feltétlenül életképtelen.
Ugyanakkor benne van a pakliban, hogy a gyermek így születik, vagy később válik ilyenné. És akkor hiába kuporogsz a pénzeden, a gyerek plusz kiadást igényel.
Amúgy meg az utasbiztosítás egy létező dolog.
#37 vagyok
Súlyos gyerek :D
Mármint súlyosan sérült gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!