Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy mondjak le a család...

Hogy mondjak le a család alapitásról?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy mindennél jobban szeretnék már gyereket és családot alapitani,lassan már bele betegszek.De a jelenlegi párommal ez kb 10 év mulva jöhet kb össze,ha össze jön eggyátalán főleg hogy most a virus is közbe jött és még dolgozni sem tudunk ez még joban tolódni fog már ha elmulik a virus valaha bár eben sem vagyok biztos.Szóval össze foglalva eléggé kilátástalan az egész helyzetem.Nem tudom hogy hogyan verjem ki ezt az egész dolgot a fejemből de már kezdek depressziós lenni.

2021. márc. 24. 18:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
41%
Hát ez elég kifogásszagúnak hangzik...
2021. márc. 24. 18:32
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg fiatal vagy még. Az is lehet, hogy pár év múlva változnak a körülmények is.

Egy babának megfelelő hátteret kell biztosítani, amíg az nincs meg, addig az a legokosabb döntés, ha vártok. Ne legyél depressziós, dolgozzatok keményen azon, hogy minden nap közelebb kerüljetek hozzá. Mások is így csinálják.

Sajnos most ez a járványügy mindenkinek keresztbe tett.

2021. márc. 24. 18:33
 13/25 anonim ***** válasza:
49%

És ezzel a dumával meddig fog tudni etetni? Most még nem érett, még nincs ház aztán lesz ház nincs autó. Lesz autó nincs elég pénz. ... És így tovább a végtelenségig.

Mkst még tényleg fiatal vagy, de ne ess ebbe a csapdába. Nem kell 10 év. Max 5, vesztek házat és hajrá

2021. márc. 24. 18:33
 14/25 A kérdező kommentje:
igen lehet hogy kifogás épp ezért sem tudom hogy várjak e fölöslegesen 10 évet vagy lehet mással simán lehetne családom és boldog lehetnék.Azt mondta hogy majd 10 év mulva kb,addigra már fejben is érettek leszünk csak azt nem érti meg hogy én már fejben érettnek érzem magam,meg hogy addigra már a lakásprobléma is meg oldódik.Tanácstalan vagyok,nem tudom mit csináljak.A párommal elég nehézkesen megy minden,mindent csak halogat.Nem lehet vele egyről a kettőre haladni.
2021. márc. 24. 18:39
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell mondani neki, hogy nincs 10 év. Max 5 és ha akkor sem akarja akkor pá. Neked ketyeg az óra.
2021. márc. 24. 18:44
 16/25 anonim ***** válasza:
88%
14: tartok tőle, hogy 10 év múlva is újabb 10 évet fog halogatni....
2021. márc. 24. 18:46
 17/25 A kérdező kommentje:
hát nem tervezek 40 évesen gyereket vállalni és nem is akarok addig várni max még 5 évet.Aztán ha addig is csak a kifogások lesznek akkor én ezt az egész kapcsolatot feladom.Tudom hogy egy gyereknek megfelelő körülmények kellenek és anyagi biztonság stb és főleg hogy itt ez a virus is,nyilván én is megfelelő körülményekkel szeretnék gyereket vállalni nem is ezzel van a gond.Hanem azzal hogy mindent csak halogat most nem feltétlen csak a gyerek témára gondolok hanem sokszor van hogy el tervezünk valamit aztán ő ugy van vele ohh inkább hagyjuk a francba,visszatáncol.És nem szeretem az ilyet.És attol félek hogy ebből a gyerek témával is az lesz hogy várjunk most még 10 évet addigra már 30+ leszünk és azzal is ugy lesz mire el jutunk odáig hogy inkább hagyjuk az egészet.
2021. márc. 24. 19:06
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod, hogy ilyen, akkor kár vesztegetni az időt.
2021. márc. 24. 19:09
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Most 36 éves gimis baratnőm már akkor, gimiben sóvárogva nézte, akit eljegyeztek és szeretett volna ő is babázni. De fosulira mentünk, közben lett komoly barátja. Aki közölte, hogy kb 10 évig nem szeretne gyermeket, még nem érett, kell anyagi háttér. Barátnőm úgy gondolta, biztos megváltozik a véleménye idővel, de nem. Emiatt majdnem szétmentek, barátnőm borzasztó rosszul élte meg, hogy jól megvannak, de gyermek nem lesz egyhamar. Kénytelen, de elfogadta. Összeházasodtak, lett lakásuk és 35 évesen jött a gyermek is.
2021. márc. 24. 22:14
 20/25 A kérdező kommentje:
Igen csak a páromnál az a baj hogy lehet várok 10 évet a semmire és közben elszaladnak fölöttem a fiatal éveim és az esélye hogy boldog lehessek. Mert őszintén be vallom nem vagyok így egyáltalán boldog. És fiatalabb én sem leszek már csak idősebb..
2021. márc. 24. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!