Otthon lévő gyeses anyukák,leírnátok mi volt nálatok a heti menü? Amit az egész család evett.
Ez igazán hasznos válasz volt,esetleg akkor már azt is leírhatnád mit ettetek a héten...
A kategória nem rossz, feltételezem, hogy aki gyesen van többségük többet főz mint az aki munka miatt napi 10 órát van távol otthonról.
A héten volt:
pöri nokedlivel, krumplileves, kínai, tócsni hússal, lecsós bulgur, húsleves, rántott hal és hús.
Nem főzünk többet se kevesebbet, mint eddig.
Változó. Hétköznap inkább valami gyorsat: túrós tészta, paprikás krumpli, főzelék, levesek, pizza, sült csirkecomb, félkész kaják esetleg. Ha a gyerekektől nem sikerült főzni, mi mehettek a melegszendvicset is vagy a bundáskenyeret.
Hétvégén a férjemmel együtt főzünk, olyankor belefér az időbe egy bíbelődős kaja is. Rakott zöldbab, stb.
Kacsaleves, (egész kacsából) sültcsirke+zöldbabfőzelék.(2 nap)
Spagetti.
Csirkefalatkák párolt zöldség.
Paradicsomleves rántotthús+krumplipüre.
Pincepörkölt+babfőzelék +tészta. (2nap)
Bolognai, krumplis tészta, bab főzelék pörkölttel, pörkölt nokedlivel, tegnap brassói, ma gyros.
Semmivel nem főzök masabban, mint még dolgoztam. 2éves a fiam.
Nem vagyok gyesen, de home office vagyok a három gyerekkel.
A heti menü:
H: borsóleves vajas galuskával, sült csirke rizzsel
K:zellerkrém leves, paprikás krumpli
Sz: fácán leves, brassói
Cs: zöldbab főzelék, fasírt
P: sült orja meggymártással
Sz: tejberizs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!