Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Otthon lévő gyeses anyukák,leí...

Otthon lévő gyeses anyukák,leírnátok mi volt nálatok a heti menü? Amit az egész család evett.

Figyelt kérdés
Ötleteket gyűjtök :)
2021. márc. 21. 09:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
81%

Na hát nálunk nem készültek ilyen finomságok, 4 hónapos kisfiam beteg volt a héten, nem nagyon volt időm főzni miatta.

Hét elején még volt időm sütni Browniet, körtetortát, de utána már csak bermudát, tükörtojást, salátát, virslit, paradicsomlevest, szendvicset és coleslaw salátát ettünk. Amit lehetett készen vettem, sajnos ez most egy ilyen hét volt, a következő majd jobb lesz :)

2021. márc. 21. 12:38
 12/27 anonim ***** válasza:
90%

Lencse főzelék, gulyás leves, vadas zsemle gombóccal/spagettivel, rántott csirke comb rizzsel, sült pulykaszarny petrezselymes krumplival

Nálunk altalaba nincs mindennap főzve, 1-2nap kimarad ha sok maradt meg előző napról

2021. márc. 21. 13:11
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Volt a héten húsleves, paprikás krumpli,zöldséges csirkés bulgur,spárgakrémleves,bolognai,rántott hal,spenót (másfél évesem kedvence így az minden héten van :) )

De szoktam rendelni is ilyen heti menüt ,mert sokszor baromi lusta vagyok főzni es felesleges. Csak ketten vagyunk :)

2021. márc. 21. 13:25
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

A héten:

H: Csirkehúsleves rengeteg zöldséggel, cérnametélttel

K: A hétfői leves, plusz rántott hal, krumplipüré

Sz: házi 4 sajtos pizza

Cs: brassói

P: Gyümölcsleves, túrós tészta

SZ: Sertéshúsleves, rendelt sültes tál

V: a tegnapi rendelt tál maradéka

2021. márc. 21. 13:48
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan én dolgozom, de leírom

hétfő:paradicsom leves, fánk

kedd:zöldséges bulgur saláta sült csirkével

szerda:hamis gulyásleves kenyérlángos

csütörtök:nem főztem, rendeltünk

péntek:tárkonyos csirkeragu leves, halrúd, rántott sajt sült krumpli tartár

szombat: csülökpörkölt bográcsban, nokedlivel, vegyes savanyúval

vasárnap:ami szombaton, de sütöttem még palacsintát

2021. márc. 21. 14:12
 16/27 A kérdező kommentje:

Utolsó nem semmi,hogy munka mellett még van energiád erre a szuper menüsorra 😊

Koszonom mindenkinek,nagyon jókat írtatok.

2021. márc. 21. 14:21
 17/27 anonim ***** válasza:
74%
Én két gyerekkel itthon de rendelek.egy pici +egy elsős digitális oktatás. Pisilni is alig van időm. Nem tudom a többiek hogy csinálják.
2021. márc. 21. 17:59
 18/27 A kérdező kommentje:
Hát ez az :)
2021. márc. 21. 18:12
 19/27 anonim ***** válasza:
90%
Héten volt kakas pöri( tarhonya, tészta köret) becsinált leves, aranygaluska, gyümölcs leves, ma pedig franfurti leves, rántott hal, rántott sajt, krokett és fűszeres krumpli. Hétvegén még orosz krém torta készült.
2021. márc. 21. 18:48
 20/27 anonim ***** válasza:
87%
Gyesen vagyok a 2eves fiammal, a héten volt nálunk krumplis tészta házi tésztával, kínai szezámmagos csirke, rántott cukkini, sült csirkecomb , túrógombóc, rizses hús, hamburger
2021. márc. 21. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!