Otthon lévő gyeses anyukák,leírnátok mi volt nálatok a heti menü? Amit az egész család evett.
Na hát nálunk nem készültek ilyen finomságok, 4 hónapos kisfiam beteg volt a héten, nem nagyon volt időm főzni miatta.
Hét elején még volt időm sütni Browniet, körtetortát, de utána már csak bermudát, tükörtojást, salátát, virslit, paradicsomlevest, szendvicset és coleslaw salátát ettünk. Amit lehetett készen vettem, sajnos ez most egy ilyen hét volt, a következő majd jobb lesz :)
Lencse főzelék, gulyás leves, vadas zsemle gombóccal/spagettivel, rántott csirke comb rizzsel, sült pulykaszarny petrezselymes krumplival
Nálunk altalaba nincs mindennap főzve, 1-2nap kimarad ha sok maradt meg előző napról
Volt a héten húsleves, paprikás krumpli,zöldséges csirkés bulgur,spárgakrémleves,bolognai,rántott hal,spenót (másfél évesem kedvence így az minden héten van :) )
De szoktam rendelni is ilyen heti menüt ,mert sokszor baromi lusta vagyok főzni es felesleges. Csak ketten vagyunk :)
A héten:
H: Csirkehúsleves rengeteg zöldséggel, cérnametélttel
K: A hétfői leves, plusz rántott hal, krumplipüré
Sz: házi 4 sajtos pizza
Cs: brassói
P: Gyümölcsleves, túrós tészta
SZ: Sertéshúsleves, rendelt sültes tál
V: a tegnapi rendelt tál maradéka
Ugyan én dolgozom, de leírom
hétfő:paradicsom leves, fánk
kedd:zöldséges bulgur saláta sült csirkével
szerda:hamis gulyásleves kenyérlángos
csütörtök:nem főztem, rendeltünk
péntek:tárkonyos csirkeragu leves, halrúd, rántott sajt sült krumpli tartár
szombat: csülökpörkölt bográcsban, nokedlivel, vegyes savanyúval
vasárnap:ami szombaton, de sütöttem még palacsintát
Utolsó nem semmi,hogy munka mellett még van energiád erre a szuper menüsorra 😊
Koszonom mindenkinek,nagyon jókat írtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!