Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Otthon lévő gyeses anyukák,leí...

Otthon lévő gyeses anyukák,leírnátok mi volt nálatok a heti menü? Amit az egész család evett.

Figyelt kérdés
Ötleteket gyűjtök :)
2021. márc. 21. 09:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
86%

1,5 évessel vagyok itthon, péntek-szombat online egyetemi előadásokat hallgatok. Nekem sokkal jobban ment a főzés amíg dolgoztam, mindig szuper menük voltak. Akkor hazafelé jövet bevásároltam, most még mire kijutok babakocsival, végig megyek a bolton, piacon, játszótéren, mindent hazacipelek, itthon eltakarítom a romokat, egy örökkévalóság. Ráadásul most csak részletekben tudom gyorsan összedobni még a legegyszerűbb kajákat is,

a férjem kb.aludni jár haza. Nem tudom hogy csinálja aki ennyi finomságot felsorolt.

A héten volt: csirkeszív pörkölt, rakott krumpli, bableves, zöldbabfőzelék, krumplifőzelék, zöldségleves, sajtos tejfölös tészta, rendelt kaja. Elég gyenge menü sikerült, volt már jobb is.

2021. márc. 22. 06:41
 22/27 anonim ***** válasza:
82%
14 vagyok amúgy én is dolgozok 8-14 a gyes mellett, nekem könnyebb azóta mert pl itthon se vagyunk, nincs rendetlenség, du gyorsan összedobom a kaját. Míg itthon voltam egész nap gyerekkel foglalkoztam meg pakoltam.
2021. márc. 22. 09:32
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Gulyás-lángos

Tarhonya leves- kakaós és fűszeres vajas virslis sajtos csiga

Fasírt krumplipüre párolt zöldség

Csirkepaprikás

Ma zöldségleves lesz vajas grízgombóccal - spagetti vagy tetszés szerint sajtos tejfölös.

Holnap rizseshús

Vasárnap húsleves - rántotthús rizs párolt zöldség

2021. márc. 26. 09:26
 24/27 anonim ***** válasza:
86%

11-es kommentelő vagyok, szépen le lettem pontozva amiért a beteg kisfiam mellett nem tudtam hatfogásos ebédeket csinálni. Szerencsére meggyógyult, így ezen a héten már többet tudtam főzni, ezek voltak:

hétfő:Húsos brokkolis rakottas

kedd:Barbecue-s sült sertéslapocka francia salátával

szerda:Sonkatekercs (mivel maradt még a keddi kajából így inkább csak kis egyszerű ételt készítettem)

csütörtök:gofri (este rendeltünk kaját)

péntek:ajváros kacsamell zöldségsalátával

a hétvégi menüt még nem tudom, majd megírom ha elkészült :D

2021. márc. 26. 14:31
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ehéten elég gyér menü volt, mert a tavaszi nagytakarítást csináltam ami kb napi 6 órát elvett.

Hétfő-kedd: csirkepörkölt nokedlivel, én nem eszek csirkét úgyhogy nekem ez a sláger tiktokos fetás tészta

Szerda-Csütörtök: bolognai spagetti

Péntek: tejfölös krumplileves rántott harcsa, hercegnőburgonya

Hétvégét nem tudom még..

2021. márc. 26. 15:07
 26/27 anonim ***** válasza:
75%

Ne aggódj kedves 24# én is le lettem pontozva a 6 hsz-nél 🤷‍♀️

23# voltam

2021. márc. 26. 16:03
 27/27 A kérdező kommentje:
En mindenkit felpontoztam aki a kérdésre válaszolt. Köszönöm.
2021. márc. 26. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!