Otthon lévő gyeses anyukák,leírnátok mi volt nálatok a heti menü? Amit az egész család evett.
1,5 évessel vagyok itthon, péntek-szombat online egyetemi előadásokat hallgatok. Nekem sokkal jobban ment a főzés amíg dolgoztam, mindig szuper menük voltak. Akkor hazafelé jövet bevásároltam, most még mire kijutok babakocsival, végig megyek a bolton, piacon, játszótéren, mindent hazacipelek, itthon eltakarítom a romokat, egy örökkévalóság. Ráadásul most csak részletekben tudom gyorsan összedobni még a legegyszerűbb kajákat is,
a férjem kb.aludni jár haza. Nem tudom hogy csinálja aki ennyi finomságot felsorolt.
A héten volt: csirkeszív pörkölt, rakott krumpli, bableves, zöldbabfőzelék, krumplifőzelék, zöldségleves, sajtos tejfölös tészta, rendelt kaja. Elég gyenge menü sikerült, volt már jobb is.
Gulyás-lángos
Tarhonya leves- kakaós és fűszeres vajas virslis sajtos csiga
Fasírt krumplipüre párolt zöldség
Csirkepaprikás
Ma zöldségleves lesz vajas grízgombóccal - spagetti vagy tetszés szerint sajtos tejfölös.
Holnap rizseshús
Vasárnap húsleves - rántotthús rizs párolt zöldség
11-es kommentelő vagyok, szépen le lettem pontozva amiért a beteg kisfiam mellett nem tudtam hatfogásos ebédeket csinálni. Szerencsére meggyógyult, így ezen a héten már többet tudtam főzni, ezek voltak:
hétfő:Húsos brokkolis rakottas
kedd:Barbecue-s sült sertéslapocka francia salátával
szerda:Sonkatekercs (mivel maradt még a keddi kajából így inkább csak kis egyszerű ételt készítettem)
csütörtök:gofri (este rendeltünk kaját)
péntek:ajváros kacsamell zöldségsalátával
a hétvégi menüt még nem tudom, majd megírom ha elkészült :D
Nekem ehéten elég gyér menü volt, mert a tavaszi nagytakarítást csináltam ami kb napi 6 órát elvett.
Hétfő-kedd: csirkepörkölt nokedlivel, én nem eszek csirkét úgyhogy nekem ez a sláger tiktokos fetás tészta
Szerda-Csütörtök: bolognai spagetti
Péntek: tejfölös krumplileves rántott harcsa, hercegnőburgonya
Hétvégét nem tudom még..
Ne aggódj kedves 24# én is le lettem pontozva a 6 hsz-nél 🤷♀️
23# voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!