Hogy mondjak le a család alapitásról?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy mindennél jobban szeretnék már gyereket és családot alapitani,lassan már bele betegszek.De a jelenlegi párommal ez kb 10 év mulva jöhet kb össze,ha össze jön eggyátalán főleg hogy most a virus is közbe jött és még dolgozni sem tudunk ez még joban tolódni fog már ha elmulik a virus valaha bár eben sem vagyok biztos.Szóval össze foglalva eléggé kilátástalan az egész helyzetem.Nem tudom hogy hogyan verjem ki ezt az egész dolgot a fejemből de már kezdek depressziós lenni.2021. márc. 24. 18:14
3/25 A kérdező kommentje:
23 vagyok
2021. márc. 24. 18:16
4/25 anonim válasza:
De valami baja van a párodnak, vagy miért???
5/25 A kérdező kommentje:
Anyagi és lakás problémák miatt.
2021. márc. 24. 18:20
6/25 alletta válasza:
még fiatal vagy. nehogy ezért depressziós legyél. 5-10 év múlva sem lesz késő a gyermekvállalás. remélhetőleg addig minden rendeződik körülötted.
7/25 anonim válasza:
Vagy csak erre fogja. Nehogy az legyen a vége
8/25 anonim válasza:
Ha mindenki kivárná a családalapítással, hogy csilliós fizetése és kertes háza, autója legyen, akkor 50évesen kezdenének szülni.... :)))))
9/25 anonim válasza:
Amúgy 5-6 év simán belefér - addigra rendezni lehet a szakmai/munka körülményeket. Rengetegen szülnek bérlakásba gyereket - ez nem lehet akadály.
10/25 A kérdező kommentje:
azt mondja ő is szeretne gyereket csak fejben még nem érett hozzá
2021. márc. 24. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!