Fiús anyukák, akik mindig vàgytatok kislányra, hogyan éltètek meg hogy végül nem lett?
Sziasztok. Először is köszönöm ha válaszoltok, kérlek ne ítéljetek el a kérdésemért. Abszolút nem gondolom, hogy egyik vagy másik nemű gyermek jobb lenne, sőt! De kiváncsi vagyok ilyen élethelyzetet megélt édesanyák érzéseire, tapasztalataira.
Nekem ugyan még csak 1 kisfiam van, és nem rudom mikor lesz testvére, de valahogy mind a ketten úgy érezzük a férjemmel hogy a következő is kisfiú lesz majd. Pedig már elsőre is valahigy inkább lányt képzeltünk magunknak.
És mivel már 33 éves vagyok és 1-1,5 éven belül tervezzük a tesót így 3.baba biztos nem lesz.
Egyébként bevallom most már abszolút mindegynek érzem, hogy milyen nemű baba jön majd, mert sokkal jobban megszerettem a fiús anyuka szerepet mint valaha is reméltem. Olyannyira imádom a dràga kisfiamat hogy cseppet sem bánnám ha a következő is fiú lenne. De néha mégis bevillan 1-1 érzés vagy gondolat, hogy:
“hm..de kár lesz ha nem lesz lányom..”
Olyankor irigykedve nézem a barátnőim, ismerőseim kislànyait és vàgyom arra higy én is átélhessem azt. Van egy húgom, mindig arra gondolok hogy majd legfeljebb az ô kislányával sokat foglalkozom-ha lesz neki-. De nyilván az nem olyan.
Kiváncsi vagyok ti mit írtok majd nekem erről. Szomorúak voltatok vagy könnyen továbbléptetek?
Köszönöm előre is❤️
Kedves Utolsó!
Ne hülyéskedj :) jó hogy írtál!
Épp azon gondolkoztam a kérdés feltevésekor, hogy szerintem talán többen vagyunk úgy hogy lányt vártunk, vagy szeretnénk és fiunk van, mint fordítva és hogy vajon egyáltalán hébe-hóba előfordul-e, aki fordítva érez.
Tök jó, hogy leîrtad, én nem érzem frusztrálásnak, sőt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!