Milyen nemű gyerekre/gyerekekre vágytatok és miért? Végül milyen lett/lettek? Mit éreztétek?
Én kisfiúra vágytam. Hogy miért? A családomban a legtöbb gyerek lány, csak elvétve van 1-2 fiú. Lány lesz, és örülök neki.
30hkm
Fiúra vágytam, nem tudom megindokolni. Nekem is bátyám van, valahogy azt éreztem az élet rendjének, hogy az első gyerek fiú :D Meg ugye amit a #3 írt, hogy a fiúk anyásabbak szoktak lenni, én kicsit vágytam erre az érzésre.
Lány lett, már 5 hónapos. El se tudom képzelni magam fiús anyukaként már, és az érzés, hogy valaha fiúra vágytam, már teljesen idegen. Nekem lányom van, lányos anyuka vagyok, pont. Ha a második gyerek fiú lesz, akkor nagyon alaposan át kell alakítanom az önképem, de biztos vagyok benne, hogy őt is ugyanígy imádnám. Viszont most annyira jó látni az apa-lánya szerelmet is, és ez még csak fokozottabb lesz idővel (azt mondják). Abszolút kárpótolva érzem magam az eredetileg vágyott anya-fia szerelemért :D
Két fiúra vágytam, nem tudom megmagyarázni, hogy miért.
És két fiam lett. Imááádom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!