Milyen nemű gyerekre/gyerekekre vágytatok és miért? Végül milyen lett/lettek? Mit éreztétek?
Kislányt szerettünk volna, és kislány is lett.
Egyszerűen el sem tudtuk képzelni, hogy fiús szülők leszünk. Még fiúnevünk se volt normális :)
Elsőre kisfiút akartam az is lett. Én mindig egy bátyra vágytam így szerettem volna elsőre egy fiút(fiús voltam, nővérem és húgom van)
Úton a második 9hetes vagyok. Lányt szeretnék de ha a fiamat nézem 2 fiúval is nagyon jó lenne 4 év lenne köztük pont.
Igazából mindegy hogy mikor melyik nemű jött/jön mert mindkettőt szeretnék mindkettőnek nagyon örülök
Fiút szerettem volna, én mindig jobban megértettem magam a hímneműekkel.
(Nem vagyok extrém eset ilyen téren, azért vannak barátnőim is.)
Fiú lett, már 5 éves. Nem szeretnék mégegy gyereket, de most ha lenne, inkább érezném, hogy mindegy a neme, mert sok kislány ismerősöm nagyon cuki, ugyanakkor egy pasi banda (testvérpár) észbontó.
Csakis fiút! Mert a lányok kiborítanak!
Lett ilyen is, olyan is, beigazolódott
Bár azt mondom, hogy csak egészséges legyen, de titkon mindketten lányt szerettünk volna. Nagyon boldogok vagyunk mert kislányunk lesz 😊
Én mindig lányos anyukának képzeltem el magam de ha fiú lett volna, akkor nyilván annak is örültem volna.
Több gyereket terveztünk, én csak azt szerettem volna, hogy az egyik legalább legyen lány. Picit reménykedtem, hogy elsőre összejön a lány, fiú lett, imádtam (most is, de már elég nagy). A második lett lány, tökéletes, hogy van mindkettő.
Nem lesz harmadik, de ha lenne, mindegy lenne a neme, mindkettő szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!