Idén milyen nemű babák születtek főleg az ismerősi körötökben? Ha babát vártok fiú vagy làny lesz?
Azért fogalmazódott meg bennem a kérdés, mert egyrészt úgy látszik nagyon ráérek😄 másrészt azt vettem észre mintha 2x annyi kislány születne idén mint kisfiú. De lehet hogy csak az én ismerőseim körében vagy csak én veszem ennyire észre, de mintha lépten nyomon kislányok születnének, kisfiúk meg elvétve.
Tavaly meg mintha pont fordítva lett volna. Nekem tavaly született a kislányom és kb 2x annyi kisfiú volt kórházban mint kislány és az ismerősök körében is többnyire fiúk születtek. Én most vagyok 8 hetes terhes, és nagyon remélem hogy a sok kislány között nekem kisfiam fog születni! Madarat lehetne velem fogatni ha így lenne, persze ezt már csak jövőre tudom meg😊
De kiváncsi vagyok hogy ti felfigyeltetek-e ilyesmi tendenciára a környezetetekben, vagy ha ti is babát vártok akkor tudjátok-e már hogy mi lesz.
Köszi, ha megírod. :)
Egyik sógornőm tavasszal kislányt szült, másik januárban fog kislányt, én pedig tavasszal fogok szintén kislányt.
3 kislány egy éven belül. 😅
Nekem kislányom született tavaly, ismerősi körben ha jól számolom 6 kislány és 2 kisfiú született.
Idén született vagy jövőre születő babáknak is többnyire kislány a neme, 1-2 fiú van talán. És én is kislányt várok megint:)
Nálunk 4 fiú született a környezetünkben.
Nekünk vegyes ikerpárunk született
Barátnőm kisfiút vár április elejére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!