Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Idén milyen nemű babák születt...

Idén milyen nemű babák születtek főleg az ismerősi körötökben? Ha babát vártok fiú vagy làny lesz?

Figyelt kérdés

Azért fogalmazódott meg bennem a kérdés, mert egyrészt úgy látszik nagyon ráérek😄 másrészt azt vettem észre mintha 2x annyi kislány születne idén mint kisfiú. De lehet hogy csak az én ismerőseim körében vagy csak én veszem ennyire észre, de mintha lépten nyomon kislányok születnének, kisfiúk meg elvétve.

Tavaly meg mintha pont fordítva lett volna. Nekem tavaly született a kislányom és kb 2x annyi kisfiú volt kórházban mint kislány és az ismerősök körében is többnyire fiúk születtek. Én most vagyok 8 hetes terhes, és nagyon remélem hogy a sok kislány között nekem kisfiam fog születni! Madarat lehetne velem fogatni ha így lenne, persze ezt már csak jövőre tudom meg😊

De kiváncsi vagyok hogy ti felfigyeltetek-e ilyesmi tendenciára a környezetetekben, vagy ha ti is babát vártok akkor tudjátok-e már hogy mi lesz.

Köszi, ha megírod. :)

2020. dec. 15. 19:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%

Én idénről csak 2 kislányról tudok. Az egyik a húgomé, ami mondjuk nem meglepő, mert nálunk csak lányok születnek🙂

Egyébként van erre statisztika. Éves lebontásában nem tudom, de úgy emlékszem, összességében kicsivel több fiú születik, mint lány.

2020. dec. 15. 20:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Több kisfiú

De a kórházban csak a fiam volt fiú..

2020. dec. 15. 20:37
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős körömben 5 éve született baba utoljára 😅 fiú
2020. dec. 15. 21:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én kisfiút várok és több kismama ismerősöm is. Egyik sem vár lányt. Két éve, amikor meg kislányt vártam, a többség is így volt. Akkor inkább lányok születtek, most meg úgy néz ki, fiúk a környezetemben.
2020. dec. 15. 22:09
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
5 kisfiú 3 kislány, januártól számolva.
2020. dec. 16. 07:31
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én kisfiút várok, a környezetemben ketten szültek, mindketten kislányt, de mindkét helyen volt már kisfiú is.
2020. dec. 16. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!