Senmit, akkor nézzük a kupit, rendelünk kaját 🤷♀️
2021. márc. 18. 19:21
2/23 anonim válasza:
Valahogy úgy ahogy az 1-es, de én amúgyis rendelem a kaját hétköznapra, lusta vagyok.
2021. márc. 18. 19:27
3/23 anonim válasza:
Alszok. Eszünk hideget.
2021. márc. 18. 19:44
4/23 anonim válasza:
Szendvics, max látszat rend.
Van ilyen, nem csinálok ebből problémát, mondjuk ma anya felhúzott.
Videochateltünk, hogy lássa az unokát, az első megjegyzése az volt hogy jó nagy kupi van. Mindezt úgy, hogy a játékok voltak szana szét mivel játszott a gyerek, meg várt rám a mosogatnivaló. Ennyi volt a hú de nagy kupi. Mindezt úgy, hogy nálunk kosz van.
2021. márc. 18. 20:00
5/23 anonim válasza:
4 vagsok. NÁLUK van kosz, nem nálunk.
2021. márc. 18. 20:01
6/23 anonim válasza:
Semmit, akkor az egy ilyen nap. Rendelünk kaját, vagy eszünk hideget, és odébbtolom, ami útban van. Nem bemutatóteremben élünk, néha belefér, h káosz van.
2021. márc. 18. 20:13
7/23 anonim válasza:
Hat ha ilyen periódus van en konkrétan leszarom. Eszünk amit találunk vagy rendelünk. A kupi meg nem harap.
2021. márc. 18. 21:25
8/23 anonim válasza:
En nagy rendmanias VOLTAM 🤭🤣 Amugy meg sikerul viszonylag jol tartanom a rendet, mivel most lesz 4 hos a fiam, de neha en is el vagyok havazva, most pl felmosni keszulok 3 napja, de sokszor felvolt ejjel+nappal sem igazan alszik 2 napja, igy orulok, ha eszek, fozok, elpakolok.. szal alapok..aztan ha szerencsem van alszok en is kicsit, amikor o.. 🤷♀️
2021. márc. 18. 21:34
9/23 anonim válasza:
Ilyenkor a férjem először szóvá tette később már veszekedett velem. Borzasztó volt rádöbbenni, hogy mennyire elvárja, hogy minden olyan tip top legyen, mint régen.
Senkinek sem kívánom mekkora hideg zuhany átélni, hogy a férjem és a társam nem veszi fáradságnak a gyereknevelést.
2021. márc. 18. 21:42
10/23 anonim válasza:
Én mindig azzal nyugtatom magam, hogy holnap is nap lesz. Amit ma nem sikerült, majd megcsinálom holnap. A kupit hagyom ahogy van, bár eleve próbálom úgy intézni a dolgokat, hogy amint már nem használok valamit elteszem, szóval így csökken a kupi esélye. Ha főzni nem tudok, akkor rendelünk, teljesen jó az is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!