Mennyit engeded mobilozni 2,5 eves gyermeked?
2 évesen az enyém még azt se tudja, hogy a mobillal lehet bármit kezdeni azon kívül, hogy anya-apa dolgozik rajta. Sose adtuk oda neki mesét nézni, játszani. Tudom, ezzel manapság mi vagyunk az ufó szülők, de van elég rossz példa a környezetünkben, hogy tudjunk gátat szabni és ne az éppen ebben a pillanatban könnyebb ellenállás felé menjünk el, hanem át tudjuk látni a hosszú távú következményeit.
Igen, biztos lesz majd egy pont, amikor már kikerülhetetlen, de az nem a 2 éves kor...
Szintén 2,5 éves lányom semmit sem mobilozik, mert egyszerűen még nem neki való.
Nekünk sincs semmi segítségünk, de eszembe se jutna, hogy este lefekvésnél a gyerek nyomkodja a telefont, amíg mi alszunk.
Nem vagyok szent, nálunk is van mesenézés napi 1,max 2 Mickey egér játszótere és ennyi. Háttérzajnak se kapcsoljuk be a tévét, a rádió szól. Menjetek ki az udvarra, játszótérre, bárhova a szabadba, hogy elfáradjon . Tudom, hogy nehéz, mi is mindketten dolgozunk, de most vegyétek el tőle a telefont, amíg nem késő! Nagyon, nagyon súlyosan rá tud szokni már egy ilyen kicsi gyerek is a mobilozásra és komoly elvonási tünetei lehetnek.
A gyerek nagyon rossz alvo, siman van, hogy en meg a ferjem mar reg elalszunk, de o nezi a mobilt es ugy elvan
H mi vaannn? Atyeeg
Kérlek mond h troll kérdés
Egyébként én nem ellenzem a mobilt teljesen elszokta venni a miénket de le van zárva így max a zseblámpa fénnyel játszik egy keveset vagy kamarezik pár percet. Időnként a képeket nezhegetheti rajta esetleg egy egy videó. És lehet h már ezt se kellene!
Én a helyedben fullre elvennem tőle. Az en lanyom is is jól el tud lenni szerencsere jó alvo is igy ennyi nalunk belefer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!