Ha nem büntetnék a vezetés közben mobilteló használatát tudnál mobilozni közben?
Kérdés adott, ha nem büntetnék tudnál arra is figyelni meg a vezetésre is?
Én nem, pedig 5 éve napi szintű gyakorlatom van a vezetésbe, de még ma is félreálltam telefonálni és nem azért mert félek a büntetéstől.
Kollégáim meg állandóan szívnak mert kapják a büntetést mert telóznak. De most nem ez a lényeg, hanem mint írtam, ha nem büntetnék tudnád csinálni?
Írd le kérlek mennyi idős vagy mióta vezetsz és mi a nemed. Nem tudom miért fontos, de jó lenne azt levonni, hogy nők azok akik több dologra is tudnak figyelni.
Én 23 éves vagyok és fiú, 5 éve vezetek, 1 éve kukás autót, tehát hivatásos fiú vagyok.
Kukásautót vezetni kicsit már, mint mondjuk 9 órát letekerni az autópályán. :)
Nagyon sok ember nyomkodja a telefont vezetés közben, ha figyelsz ezt látni fogod a kukásautóból is. Ilyenkor a figyelmük megoszlik és ha szerencséjük vna nem törik össze magukat és másokat sem.
Simán menne! Akinek nem megy lehet rosszul hangzik de annak nem kéne jogsi, lévén ha a telefon elvonja a figyelmét mi van akkor ha ül valaki mellette és beszél hozzá?
25-4-éve jogsi kicsit több mint 2,5-éve saját autó napi szinten, előtte szüleim autója 1-2 naponta 2-3 óra vezetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!