Szájvíz használata után vezethetek autót?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy van e alkohol tartalma, de a flakonon nincs feltűntetve.2020. márc. 11. 20:41
1/11 anonim válasza:
Ha nincs benne alkohol akkor mit nem tudsz?
2/11 anonim válasza:
Használj olyan szájvizet, amiben nincs alkohol.. ha nincs a flakonon feltüntetve, valószínűleg nincsen benne, ha biztosra akarsz menni, vegyél no alcohol feliratos szájvizet.
Egyébként az alkoholos szájvíz használata után is lehet vezetni, ha azt nem ittad meg, bár kellemetlenséged lehet belőle, ha öblögetés után kell szondát fújni... viszont a vérből akkor sem mutatható ki.
3/11 cstas válasza:
Miért ne vezethetnél? Ne mond már hogy a szájvíztől akkora véralkohol szinted lesz hogy befolyásol a vezetésben.....
4/11 anonim válasza:
A szájvíz öblítésre van=Nem nyeled le=Nem jut a szervezetbe a nagy része=Nem leszel részeg=Vezethetsz
5/11 anonim válasza:
Igen de csak akkor ha van érvényes jogosítványod.
6/11 anonim válasza:
Én naponta szájvizezek, szép is lenne ha lenne benne alkohol. Prokudentet használok.
7/11 anonim válasza:
Szerintem igen. Sokan úgy mennek el otthonról talán, hogy reggel is mosnak fogat, és utána mondjuk szájvizeznek mindig rögtön. Szóval szerintem nem baj. Amúgy se nyeled le. Nem leszel tőle részeg.
8/11 anonim válasza:
Nem arra gondol, hogy lenyeli, hanem, hogy a lehelete mikor szondát fújna. Elvileg az alkoholis elszínezi. Véralkoholt meg vérből mérnek, azt meg kórházban veszik le.
9/11 anonim válasza:
A használat után pár percig a szonda be fog jelezni. Ha pont ekkor szondáztat egy rendőr, akkor megmondod neki, hogy szájvizeztél és 5 perc múlva próbáljátok újra. Ekkorra kipárolog a szádból az összes alkohol és a szonda negatív lesz. Ha valamiért mégis vérvételre kerül a sor, a véredből semmi alkoholt nem fognak tudni kimutatni.
10/11 anonim válasza:
ki kell köpni, nem lenyelni. nem a börtönben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!