Hány éves kortól vezethetek egyedül?
Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam hogy hiába van jogsid 17 évesen nem paatanhatsz be a kocsidba és mehetsz. Csak akkor ha valaki aki 18 éven felüli melletted ül.
Ez igaz vagy nem?
2020. jan. 30. 19:25
2/13 anonim válasza:
Onnantól, hogy meg van a jogsid, vezethetsz egyedül.
Viszont, ha jól tudom külföldön nem vezethetsz 18 éves korodig.
4/13 anonim válasza:
belföldön vezethetsz , de külföldhöz kell a 18. életév.
5/13 A kérdező kommentje:
és mennyi idő alatt lehet megcsinálni ha jogsit, ha tegyük fel minden elsőre megvan és nem kell várni semmire?
2020. jan. 30. 19:37
6/13 anonim válasza:
Nekem fél év volt úgy, hogy minden elsőre meglett. A vezetés azért elhúzódik, kevés az oktató, sok a tanuló. De lehet választani "extra gyors" opciót is, jóval több pénzért, de kb 1 hónap alatt letudod vele a vezetés részt. Nekem.annyira nem volt sürgős, hogy másfélszer többe kerüljenek az órák.
7/13 anonim válasza:
16 és féléves korodtl elkezdheted már akár fél év múlva meglehet
8/13 anonim válasza:
Igen, 17 belföld, 18 külföld. Hogy mennyi idő? Hát én anno megszivattam magam és elmentem kreszre 16 évesen és 7 hónaposan, így nekem 5 hónap volt (a 17. szülinapom után 2 nappal forgalmiztam). Viszont szerintem normál esetben nem lehet több 3 hónapnál, legalábbis vidéken, Budapesten úgy tudom, több. Ja, és miután leforgalmiztam, majd egy hónap volt, mire kiküldték a jogsit (4 éve volt), de ha jól tudom, ezen már gyorsítottak. Tesómnak meg csajomnak (mindkettő kb 1 éve vizsgázott) két hét alatt kiküldték.
9/13 anonim válasza:
Nem igaz
Nekem kb 5 hónap volt, de csak azért, mert az oktatóm 2x beteg lett min. 2 hétre, ezért tolódtak az órák
Ha nem lett volna beteg, kb 3,5 hónap alatt meglett volna
10/13 anonim válasza:
Amint megvan a jogsid, belföldön belül vezethetsz bármikor egyedül, de külföldön csak 18 éves korod után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!