Ha nem büntetnék a vezetés közben mobilteló használatát tudnál mobilozni közben?
Kérdés adott, ha nem büntetnék tudnál arra is figyelni meg a vezetésre is?
Én nem, pedig 5 éve napi szintű gyakorlatom van a vezetésbe, de még ma is félreálltam telefonálni és nem azért mert félek a büntetéstől.
Kollégáim meg állandóan szívnak mert kapják a büntetést mert telóznak. De most nem ez a lényeg, hanem mint írtam, ha nem büntetnék tudnád csinálni?
Írd le kérlek mennyi idős vagy mióta vezetsz és mi a nemed. Nem tudom miért fontos, de jó lenne azt levonni, hogy nők azok akik több dologra is tudnak figyelni.
Én 23 éves vagyok és fiú, 5 éve vezetek, 1 éve kukás autót, tehát hivatásos fiú vagyok.
Jaja, mondjuk erre nem gondoltam.
Köszi a válaszokat.
Mondjuk autóval se nehéz felreallni egy telefon nyomkodás miatt. Mindannyiunk biztonsága miatt még az is jobb ha valaki vészvillogót kirakva megáll az út közepén emiatt fél percet.
Konkrétan telefonálni amúgy kihangosítoval ugyanannyira tudok mint kézben tartva és ugyanúgy vonja el a figyelmet is. Csak egyiket büntetik, másikat nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!