Nem értem, mit jelent, hogy ismét 3 éves a GYES, a 2 év helyett?
Figyelt kérdés
Tudtommal sosem volt 3 éves a GYES... Szakik magyarázzátok el lécci!!! Jelenleg a gyerek 2 éves koráig jár a GYED, ha volt 2 éves munkaviszonyom a szülést megelőzően. Ezután mehetek 1 év GYESre. Hogy kell érteni, hogy visszatér a 3 éves GYES???2010. aug. 18. 19:54
11/11 anonim 

válasza:

illetve én is így kaptam, pedig előtte se munkanélküli nem voltam, sem pedig a cigánysoron nem lakom....:)
egy rohadt jól fizető állásom volt, azzal a feltétellel, hogy a főnök csak 4 órára 40 000 ft-ra volt hajlandó bejelenteni....ekkor még tervbe sem volt a baba, aztán jött...így most tgyás( azt még kaptam) után rögtön GYES-en lettem,mert a GYED összege kb egyenlő lett volna a GYES-sel. ez van sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!