Vállaljunk-e harmadik gyereket?
1. vagyok.Miért lenne nehezebb? Sok előnye is van.
Mi is 3an nőttünk fel,igaz voltak veszekedések,féltékenységek,de ez mindenkinél elő.elő fordul.Szerintem kettővel se könnyebb mint hárommal.Csak eggyel több gyerekkel foglalkozol.Egy emberrel több lesz mindenből.Ja,és szerintem,ahol kettő elfér,ott már a harmadik is megfér:) De ez az én véleményem.Biztos kapsz még néhány véleményt,és majd ti eldöntitek:)
Én pont jövő héten megyek abortuszra, mert védekezés mellett terhes lettem, és nem merjük/bírjuk bevállalni a harmadikat.(Egyébként nem is akartuk)
Szóval én végig gondoltam mindent, és az egész életünket felborítaná ez a baba. A kocsink pl. csak 4 személyes, épp nemrég fizettük ki, tehát újat kellene venni, persze hitelre. Aztán egy idő után nagyobb lakásba kellene költöznünk, mert 3 gyerekkel szerintem már elkél a 3 szoba(legalább). Aztán a lányom jövőre kezdi a sulit, nekem nincs jogsim, így a két kicsit kellenne húznom magam után jövő télen, mikor visszük a nagyot.
Végiggondoltam azt is, mikor már nagyobbak lennének, mindegyik iskolás, rengeteg pénzbe kerül!
Most gyeden vagyok, nem vagyunk szegények, mégsem jövünk ki a pénzből. Van 2 hitelünk amit még 20 évig fizetünk, persze az egyik már most emelkedett.
Ezzel nem akarlak lebeszélni a 3. babáról, én is imádom a gyerekeimet, csak egyszerűen most nekünk nem megy. Szeretnék nekik minden lehetséges jót megadni, mert én sajnos tudom milyen nélkülözni, és úgy felnőni, hogy alig van valamink.
Ha ti úgy álltok anyagilag, és meg tudtok adni a gyerekeiteknek mindent(ruhát, kaját, szép otthont), akkor persze vágjatok bele.
Sok sikert, és boldogságot neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!