Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Van itt köztetek...

Anyukák! Van itt köztetek olyan, aki terhesség előtt/alatt “megfogadta” azt, hogy nem veszíti el a nőiességét, nem kizárólag anyaként fog tekinteni magára? Ha igen, mennyire sikerült megvalósítani ezt a tervet?

Figyelt kérdés

Mennyiben változik meg az a nő, aki alapvetően csinosan öltözködik, ad magára, miután anyuka lesz?

Érdekel a véleményetek, a történetetek. :)

2021. márc. 11. 19:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

Nem fogadtam meg semmit, nem volt szükségem fogadalmakra, alapjáraton az jön belülről, hogy nő vagyok; egy szexi, csinos, igényes, igazi nő, aki ugyanolyan hévvel kettyint este a férjével mint amennyire odaadó édesanya nappal. 2 éves a gyerekem, folyamatosan edzem, odafigyelek magamra, profin sminkelem az arcom, igényesen öltözködöm, bomba formában vagyok minden tekintetben. Veszett fejsze nyele azt megfogadni, hogy maradj nő, ez vagy jön vagy nem, ha tetszik ha nem. Én szoptatás, szülés, terhesség alatt is nőnek éreztem magam és egyben imádom a gyerekemet, imádok vele minden percet, az anyukájának lenni egy csoda és nem vagyok rest bármit megtenni érte. Most jön a mádodik baba, és újfent nincs szükségem grandiózus fogadalmakra, követem azt ami jön belülről ismét, görcsösen erőlködni valamin pedig amúgy is felesleges, az izzadtságszagot senki nem szereti.

Nem fényezni akarom itt magamat, mielőtt félreértetek, az én életemnek is van olyan szegmense amiben nem vagyok kiemelkedő, ezeket is büszkén vállalom, de pont a nőiességemre panasz még soha nem érkezett.

2021. márc. 11. 21:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én saját magam miatt nem akartam "lepukkanni". Annyira rémisztgettek azzal, hogy milyen kialvatlan, fáradt és lestrapált leszek, hogy mondtam a férjemnek, ha látja, hogy közeledek egy szinthez akkor azonnal szóljon és ne hagyja, hogy lepukkantan lépjek utcára. Ahhoz képest minden nap volt időm normális frizurát csinálni, egy alap sminket feldobni (színezett hidratáló, szemöldököt megcsinálni, szempillaspirál, pirosító). Itthon is próbáltam a csinosabb cicanadrágokat felvenni, kényelmes de csinos felsővel és az utcára sem léptem ki mackóban. Elkezdtem az edzést is már itthon, ameddig alszik a gyerek. Hiába nyertem vissza az induló súlyom, hasam azért maradt...ráadásul császáros voltam. Napi fél órába nem halok bele...de vannak napok amikor úgy érzem.
2021. márc. 11. 21:37
 13/16 anonim ***** válasza:
97%

Én a terhesség alatt kicsit elhagytam magam. Sokat voltam rosszul és amúgy is egy bálnának éreztem magamat. Persze az alapvető higiénia megvolt, csak nem próbáltam csinos lenni.

Még pici a babám, de szülés után szinte egyből lementek a kilók, és mióta hazajöttünk a kórházból, ugyanúgy adok magamra, mint a terhesség előtt, itthon is csinos ruha, normális frizura stb., és mióta lehet, edzek is.

2021. márc. 11. 23:19
 14/16 anonim ***** válasza:
96%

Próbálkozom. Egyelőre örülök hogy a baba jól van mert problémás a terhességem, rosszul is vagyok és gyakorlatilag fekudnom szabadna csak (inkább ülök mert az alsós hiperaktivval online oktatás van és mellette kell ülnöm hogy haladjon).

Nem vagyok igénytelen, tehát az alap higiénia megvan, de most ez nem a csinos ruhás sminkelés időszakom. Ami a legjobban meglepett, hogy a férjem szerint így szebb vagyok mintha ki vagyok sminkelve, és imádja hogy a melegitojében flangalok😂

2021. márc. 12. 06:06
 15/16 anonim ***** válasza:
79%
Én előtte sem voltam nőies nő, nem sminkeltem magam, nem tudok magassarkúban járni, a nőies ruhák nekem nagyon rosszul állnak. Szülés után mèg rosszabb a helyzet. Ápoltságra odafigyelek, viszont eléggé lepukkant vagyok. A fejem vállalhatatlan, a testem undorító.
2021. márc. 12. 08:32
 16/16 anonim ***** válasza:
95%

Nem mondom, hogy fogadalmat tettem. Csak minden ugyanúgy csináltam és nem kezdtem el a gyerek miatt kifogást gyártani.

Persze tudatosan is kell ehhez készülni, nyilván nehéz mondjuk edzeni alvás időben, ha nezhetnék Netflix sorozatot is.

1 lányom van, most 1,5 éves.

Van ami változott : smink csak alapozó, púder és pirosito van, néha a szemoldokom is megcsinalom. Többnyire sportosabban öltözöm, kivéve, ha megyünk valahova, mert alapból inkább nőies a ruhataram (sok szoknya, ruha).

Alakom nem változott.

Járok kozmetikushoz.

Etkezesre próbálok figyelni, illetve heti 2x anyukákkal osszejarunk tornázni. Ez motiváló + lelki és testi feltöltődés :)

2021. márc. 12. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!