Teljesen normális. Nem tudsz tenni ellene. Nem lehet visszatartani se.
2021. febr. 10. 21:48
2/11 anonim válasza:
Én az utolsó héten olyanokat nyomtam, hogy majd elsüllyedtem volna. És nem az volt a baj h hangos..... A doki szerint a belemet nyomta és nem haladt, elakadt az étel ezért túl sokáig volt a bélben, egyszerűen megromlott.. Szülés utan egyből megszunt
2021. febr. 10. 21:59
3/11 anonim válasza:
Végig folyamatosan szellentettem mindenhol. Nagyon ciki, de ez van.
2021. febr. 10. 23:19
4/11 anonim válasza:
Nekem a böfögéssel van így. Sosem voltam az, most meg tök random rám jön. Tisztára megundorottam magamtól.
2021. febr. 11. 03:53
5/11 anonim válasza:
Szegény férjem, hogy mit kellett tűrnie. 😂
Az enyém halk volt, de Uram irgarmazz ha a kozelemben volt valaki😂
Utolso vizsgalaton doki a mehszajat is nezte es hirtelen jott az inger. Leugrottam a vizsgaloagyrol, majd jajjgattam, hogy begörcsölt a lábam és közben próbáltam visszatartani. Hu, szerencsére sikerült, máskülönben elsüllyedtem volna szégyenemben.
Császárom volt és utána még 2 napig brutális volt majd ahogy újra elkezdtem mozogni, hirtelen megszűnt. Nekem egész terhesség alatt ez volt a legkellemetlenebb.
2021. febr. 11. 06:52
6/11 anonim válasza:
5ös nyugi, én odapukiztam a dokinak hasi uh közben 😂 köhögéssel próbáltam fedezni amikor rájöttem hogy csúszik ki a puki😂 rém ciki volt, de nem tudtam mit tenni
2021. febr. 11. 07:03
7/11 anonim válasza:
Nekem van egy cuki kis átjáró a végbelem és a hüvelyem közt (szülés után lehet majd műteni esetleg). Szóval még ha a záróizmaim tartanának is, sajnos a buborék megtalálja az utat kifelé. Rém kellemetlen. Az a szerencse, hogy legalább nekem legalább nem büdi. Bár ki tudja, később még mi lesz.
2021. febr. 11. 10:50
8/11 anonim válasza:
Nekem a második császár után volt rohadt kellemetlen mikor még meg is kérdezték,hogy beindult e a puki...😂😂
2021. febr. 11. 14:50
9/11 anonim válasza:
8, azt a kórházban mindenkitől megkérdezték a szobában vizitkor :) meg a nagy dolgot is 😂
2021. febr. 11. 15:37
10/11 A kérdező kommentje:
Családi vacsoránál volt a kedvencem. Mindenki full csendben az asztalnál, és mivel férjem családjnál élünk jelenleg, így 3 öccse, nővére és szülei elött, nem éreztem valami kellemesen magam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!