Akinek eléggé széles csípője van, könnyebb volt a szülés?
Nem. Vákuum kellett, pedig alig 30-as buksival született.
A belső medenceméret számít, nem a külső.
Mikor az első babámat vártam a szülész doki azt kérdezte hányas lábam van?? Mondtam, hogy 40-es, erre mondta, hogy könnyen fogok szülni, és úgy is lett.
Ő azt mondta, hogy a 35-36-os lábú nők szülnek nehezen.
Ne kérdezd mi az összefüggés? :D
Lehet, csak szórakozott.
De lehet, hogy kb ennyi az összefüggés a széles csípő-könnyű szülés között is. :)
utolso, biztos hogy szorakozott a doki. :) jot mosolyogtam rajtam.
belolem akkor ki kellett volna esni a gyereknek, mert 44 es a lábam és 182 cm vagyok :DD
a csipom széles, ennek ellenére 18 orát vajudtam ("hála" a korhaznak, ahol semmit nem adnak,- gyorsito gyanánt...természetes szulés hivei, nulla gyogyszerrel)
Extrém széles, nőiesen nőies csípőm van, ennek ellenére császármetszésem volt, mert sajnos nem "fért volna ki" a kisfiam.
Nem a csípő számít, hanem a medence. És ez bizony attól, mert valakinek széles a csípője, még lehet keskenyebb és annyira, hogy ne tudjon természetesen szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!