Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi legyen a mama ajándéka?

Mi legyen a mama ajándéka?

Figyelt kérdés
Ma megyek látogatóba egy barátnőmhöz és a 10 hetes babájához. A babának tudom, mit vigyek, de mi legyen a mama ajándéka?
2008. dec. 4. 09:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Virágot vagy bonbont szoktak ilyenkor hozni/vinni. Esetleg vmilyen babás könyvet, lehet vmilyen poénos is (Hogyan működik a baba? pl.) :)
2008. dec. 4. 09:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Most rákerestem, és ez a pontos címe: A kisbaba működése

[link]

:)

2008. dec. 4. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én babakönyvet kaptam a barátnőmtől és nagyon örültem neki. Ebbe a babával kapcsolatos dolgokat lehet vezetni, pl: születés, első fogak, keresztelés, stb.
2008. dec. 4. 09:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy babanapló.
2008. dec. 4. 09:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-)
2008. dec. 4. 09:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
fizesd be egy masszirozásra és addig vigyázz a babájára. nekem ez nagyon jol esett, amikor ezt kaptam. szükség van egy kis lazitásra!
2008. dec. 4. 09:26
 7/7 anonim ***** válasza:
70%

Előző válaszoló ajándéka tetszik nekem, a masszázs :)

Vagy fizesd be egy kozmetikai kezelésre vagy egy fodrászhoz.

Bonbon, virág uncsi...

2008. dec. 4. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!