Mi legyen a karácsonyi ajándéka az akkor 20 hónapos kislányomnak?
Én szánkót akarok neki venni.
az enyém 16 hós lesz akkor. De a zongora jó, az enyém imádja, vagy egy rongybabát, azokat szeretik a kislányok, a duplo is jó, vagy fa építőkocka, amúgy szerintem a komolyabb képességfejlesztőkkel az a baj, h csak egy valamire jók. Én biztos vennék neki pl játékkonyhát, edényekkel, vagy ha még nincs akkor jó a babytaxi.
Köszönöm szépen. Az ötletek nagyon jók. Amink van: Babák (rongy és síró), bébitaxi nincs de van többfunkciós tricikli, rongy építőkocka ami nem köti le, zenélő plüssök, mesekönyvek amiket leginkább rágcsál és még sok minden ami eszembe sem jut most.
Néztem a Duplo játékokat, de annyi féle van és nem tudom melyik lenne a jó választás. A minikonyha az tuti ötlet ha nektek esetleg már van linkelnél róla képet hogy milyen?
Várok még ötleteket és képeket is ha nem túl nagy kérés :)
Zita!
Imádlak mint mindíg! A hápi kacsa nálunk is meglesz télaóra az nagyon király és Hannának a kacsa az egyik kedvence :) A konyha is szuper, de a szinti is úgyhogy még vacilálok. Írj majd holnap puszi.
Timi!
nekem a chicco dj szinti jön be, meg a hello kitty konyha nagyon. igaza van Lackónak. :) a játékasztalt én is néztem, de szerintem ennyi pénzért, kevés rajta a cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!