Mit vegyek a barátomnak? Fél éve együtt vagyunk és nem szeretném ha a ballagási ajándéka tul nagy étrékű legyen, de olyan ami egy 19 éves fiunak meg felel aki kezd megkomolyodni.
Vehetsz neki egy tollat, amibe belegraviroztatsz valami szoveget, ez nagyon szep ajandek.
Vagy egy ezust karlancot, bort, konyvet.
A virágboltok tele vannak olyan csokrokkal, amiben nem virág, hanem valamilyen plüssfirura díszeleg. 1500 körül vannak, vegyél neki egy olyat, mellé pedig egy tollat, amivel az érettségit írja. Gravírozhatod, hogy Ballagásodra sok szeretettel, vagy Szeretlek, vagy Sok szerencsét.. Ennyi untig elég, szerintem hülyeség az ékszer vagy ital.
Ha tudod milyen szakra jelentkezett, vehetsz esetleg olyan jellegű könyvet neki (vannak nagyon jó nelvkönyvek, történelmi jellegű, természettudományokhoz, építészettel kapcsolatos, jogi törvénykönyvek, orvosi könyvek.. :)) egy jó könyv elég drága is, válthatsz kupont is, bár szerintem az személtelen..
Szia!
Biztos vannak közös képeitek:) Vegyél(papírírószerben lehet kapni) szép kötésű, üres lapú könyvecskét. Bármilyen méretben megtalálható. Ragaszd bele a képeket, írjál mellé idézeteket, egyéni hozzáfüzéseket. Te is rajzolhatsz bele:)
Szerintem viszonylag olcsón megúsznád, és Ő is látná, hogy rengeteg időt fordítottál erre az ajándékra:))
-Tündérlány(17)-
Szia!
Én a páromnak gravíroztattam egy egyszerű ezüst színű tollat (Ballagásodra Tőlem ) meg készítettem neki egy képeslapot. tetszett neki, azzal a tollal írta az érettségiket :)
A legtöbb srác, és az idősebb férfiak is szeretik a terepjárókat.
Ha beírod a keresőbe hogy "terepjáró túra" van egy jópár cég aki kifejezetten ilyesmivel foglalkozik, hogy olyan terepjáró túrákat szervez, ahol a megajándékozott vezetheti a terepjárót, mindenféle brutális terepen.
Szerintem ha az illetőbek van jogsija ennek biztosan örülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!