Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi legyen a szülinapi ajándéka?

Mi legyen a szülinapi ajándéka?

Figyelt kérdés
Apukám holnap lesz 55 éves. De sajnos nemtudom, hogy mit vegyek neki. Gondoltam, hogy veszek valamit a kocsiba de hát annyi mindennek fel van szerelve, hogy felesleges olyat venni. Valami tipp?
2011. aug. 12. 13:18
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Wass Albert könyve
2011. aug. 12. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Eléggé későn gondolkodsz ajándékon...

De néhány hamar megvalósítható ajándékötlet:

- egy jó könyve (akár album autókról, vagy történelem, vagy zene vagy amit szeret)

- a üveg finom nemes bor

- borotvakészlet, valami pipere

- főzz valami finomat Te, süss neki tortát, biztosan értékelné

- két mozijegy valami jó filmre (menjenek anyukáddal egy kicsit romantikázni:)

hirtelen ennyi jutott eszembe

2011. aug. 12. 13:22
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem a mozi jegy nem rossz ötlet.
2011. aug. 12. 13:37
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi az ötleteket :)

és egy pecsétgyűrű kb. mennyibe kerülhet?

2011. aug. 12. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok

ja, hogy valami drága ajándékra gondolsz?:)

ezüst pecsétgyűrűt már kapsz 10ezer körül, aranyat, hááát, azt 50ezertől a csillagos égik, attól függ hány gramm és hány karátos arany van benne, van-e benne drágakő vagy nincs stb....

Mennyit szánsz rá amúgy?

Mert ha van rá pénzed, akkor akár befizethetnéd őt (anyukáddal) egy welnnesz hétvégére is. A kuponvilág, veddvelem stb. oldalakon rengeteg ilyen akció van, potom pénzért lehet utazásokat, wellnesz hétvégéket vásárolni! Annak tuti örülne nem?

2011. aug. 12. 14:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Pecsétgyűrű szerintem nagyon drága, bár nem tudom mennyit szánsz rá. Párom most adta el a sajátját, 60 ezerért. Felment az arany ára...De ha pl dohányzik, akkor egy szebb öngyújtó, vagy cigaretta tárca. Vagy amit én már vettem a páromnak, a Feldobox-tól lehet venni élménykuponokat különböző értékben, nagyon sokmindent választhat hogy mire szeretné felhasználni, pl párom vitorlázórepülésre fogja használni az övét, de vannak kevésbé extrém lehetőségek is, pl. egy sétahajózás.
2011. aug. 12. 14:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Na, mit vettél végül apukádnak?
2011. aug. 13. 11:18
 8/8 A kérdező kommentje:

dezodort , parfümöt, meg a kedvenc csokiát :)

Azt viszont elfejtettem odaírni, hogy csak 16 vagyok, na de köszönöm a válaszokat remélem máskor feltudom használni őket :)

2011. aug. 13. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!