Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha megtehetnéd, hogy mindig...

Ha megtehetnéd, hogy mindig mindenből az újat veszed a gyereke(i)dnek, akkor is használtat vennél vagy vadiújat vennél?

Figyelt kérdés
2021. febr. 23. 19:26
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
95%
En nem ertem miért kell mindig egymásnak esni ilyen kérdések alatt. Mindenki azt és annyit vesz, amennyit akar. Senki nem lesz rossz ember mert újat vagy használtat vesz. Most komolyan...
2021. febr. 24. 13:59
 52/54 anonim ***** válasza:
25%
Még midnig csak te látod ezt bele, ezt magamról írtam, mi közöm nekem másokhoz?
 53/54 anonim ***** válasza:
79%
Ezt én sem értem, miért kell itt frusztálódni, csak mert valaki másképp gondolkodik.
 54/54 anonim ***** válasza:
23%
50-es, hát ti magyaráztok itt oldalakon keresztül, hogy aki nem új ruhát vesz a gyerekének, az biztos sajnálja tőle meg teher neki a gyerek és ilyesmi :D
2021. febr. 24. 14:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!