Ha megtehetnéd, hogy mindig mindenből az újat veszed a gyereke(i)dnek, akkor is használtat vennél vagy vadiújat vennél?
Figyelt kérdés
2021. febr. 23. 19:26
51/54 anonim válasza:
En nem ertem miért kell mindig egymásnak esni ilyen kérdések alatt. Mindenki azt és annyit vesz, amennyit akar. Senki nem lesz rossz ember mert újat vagy használtat vesz. Most komolyan...
52/54 anonim válasza:
Még midnig csak te látod ezt bele, ezt magamról írtam, mi közöm nekem másokhoz?
53/54 anonim válasza:
Ezt én sem értem, miért kell itt frusztálódni, csak mert valaki másképp gondolkodik.
54/54 anonim válasza:
50-es, hát ti magyaráztok itt oldalakon keresztül, hogy aki nem új ruhát vesz a gyerekének, az biztos sajnálja tőle meg teher neki a gyerek és ilyesmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!