Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha megtehetnéd, hogy mindig...

Ha megtehetnéd, hogy mindig mindenből az újat veszed a gyereke(i)dnek, akkor is használtat vennél vagy vadiújat vennél?

Figyelt kérdés
2021. febr. 23. 19:26
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
50%

40!

Na és akkor mi van ha 2 hónapig hordja? T9vabb lehet adni. Te azért nem veszel újat, mert sajnálod a gyerekedtől, más meg azért, mert nincs rá anyagi kerete. Szerintem erezni a különbséget.

2021. febr. 24. 12:09
 42/54 anonim ***** válasza:
58%
Fúj de undorító vagy! Te komolyan azért nem veszel neki újat, mert pár hónap alatt kinövi, temeg hordod évekig? És mi van, ha kiszakad az új rucikád? Vagy leöntöd a hófehér ruhácskádat kávéval? Vagy mi van, ha szétreped rajtad? Vagy leülsz egy padra és beleülsz valamibe, amit nem lehet kimosni? Akkor is hordod évekig? Jó az otthonra, mi? Az új ruha, csak mert nem vigyázol rá mindig. A gyerek meg járjon használtan, mert hát nem azért kell szülni, mert valaki gyereket akar, hanem azért, hogy felsőbbrendűnek érezhesd magad.
2021. febr. 24. 12:19
 43/54 anonim ***** válasza:
12%
42, soha semmi ilyesmi nem történt, vigyázok a cuccaimra. A kisebb gyerekek nem is tudnak még. Ami fontos, abból kap újat nyilván, cipőket, mindig normálisat kaptam, az idősebbik gyerek edző cucca szintén normális, arra szüksége van. De egy két évesnek minek vadiúj gatya, ha úgyis kiszakítja, összekoszolja? Nem sajnálom tőle, hanem értelmetlennek tartom.
2021. febr. 24. 12:27
 44/54 anonim ***** válasza:
75%

43!

Hát, ez nagyon szomorú....

2021. febr. 24. 12:33
 45/54 anonim ***** válasza:
18%
A gyerekeim nem szomorúak és én sem, de te nyugodtan szomorkodhatsz. :)
2021. febr. 24. 12:35
 46/54 anonim ***** válasza:
72%
A gyerekeid majd akkor lesznek szomorúak, ha rajonnek, milyen az anyjuk.
2021. febr. 24. 12:42
 47/54 anonim ***** válasza:
24%
Borzasztó anyjuk van igen, aki szereti őket és a legjobbat akarja nekik, csak ez nem tárgyakban és külsőségekben manifesztálódik. :)
2021. febr. 24. 13:03
 48/54 anonim ***** válasza:
63%
Értem. Tehát akinek ruhát vesz a gyereknek, az nem szereti őket és nem akarja nekik a legjobbat. Jaja. Valahogy vsak meg kell győznöd magad arról, hogy xar anya az, aki nem vesz használt cuccot.m
2021. febr. 24. 13:08
 49/54 anonim ***** válasza:
23%
Sehol ilyet nem írtam, ezt te magyarázod bele, mert zavar, hogy így gondolkodok. Leszarom, hogy a többi ember mit csinál, én így csinálom és pont.
2021. febr. 24. 13:45
 50/54 anonim ***** válasza:
43%
Nem magyarázok bele semmit. Te írtad: "Borzasztó anyjuk van igen, aki szereti őket és a legjobbat akarja nekik, csak ez nem tárgyakban és külsőségekben manifesztálódik. :)" Tehát ezekszerint aki vásárol a gyereknek az nem szereti oket.
2021. febr. 24. 13:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!