Ha megtehetnéd, hogy mindig mindenből az újat veszed a gyereke(i)dnek, akkor is használtat vennél vagy vadiújat vennél?
Figyelt kérdés
2021. febr. 23. 19:26
11/54 anonim válasza:
Soha nem veszek használt dolgokat.
12/54 anonim válasza:
Megtehetnem hogy mindenből ujjat, de használtat is veszek (kivéve ruha) de pl a pihenő szék nagyon drága ujonnan és vannak fent olyanok amik szinte vadonat újak mert a babák nem szerették. Vagy pl a 180.000 forintos babakocsit sikerült megvennem 80.000 forintért mert a babaja a hölgynek nem szerette, ordított benne igy eladta. Na bumm.
14/54 anonim válasza:
#9es vagyok, cipőből mi is csak újat vettünk, de annak az az oka, hogy a lába egyszer fejlődik ki. Ne ezen múljon.
15/54 anonim válasza:
Nem vennek. De ha ajandekba kapok elfogadnam. En bevallom utalok hasznaltat venni mert utalok ide oda menni meg keresgelni 30helyen a dolgokat. Idom sincs erre az a helyzet.
16/54 anonim válasza:
#1 vagyok. Most pl szeretnék egy vékony tavaszi dzsekit a fiamnak. Van mellénye, softshell overálja, ezt csak pár alkalommal használná, arra tökéletes a használt.
17/54 anonim válasza:
Megtehettem. De volt a nagyobbakrol sok minden igy csak par nagyobb dolog volt uj...
18/54 anonim válasza:
Megtehetem és általában újat veszek. De nem mindig. Szoval gondolom így a válasz nem.
19/54 anonim válasza:
Megtehetném, de mi szeretünk használtan vásárolni, maguknak is.
Egyrészt, mert igyekszünk környezettudatosan élni és nekünk nem fér bele, hogy finnyáskodásból feléljük a gyerekeink elől a Föld erőforrásait, másrészt azért, mert attól függetlenül, hogy most jól élünk, sosem tudhatjuk mit hoz a holnap és nem célunk feleslegesen költeni új dolgokra, ha ezáltal többet tudunk félretenni.
Természetesen, vannak dolgok, amiket mi is újonnan veszünk meg, de nem sok mindent.
20/54 anonim válasza:
Pont így ahogy az utolsó mondja 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!