Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy néz ki nálatok ez a...

Hogy néz ki nálatok ez a közös kassza dolog ha gyest kaptok vagy épp gyes után nem találtok egyből munkát?

Figyelt kérdés
Mikor még dolgoztam akkor hol én fizettem hol ő, ezzel nem volt gond. Viszont mióta gyest kapom már csak az ugye kb 2 vásárlásra elég és ha mondom a férjemnek, hogy adjon már pénzt akkor ad egy 20 ezrest, ha az elfogy megint ad következő héten. Nekem ez annyira megalázó, de mikor mondom ezt neki annyit mond szóljak ha kell. Kézbe kapja a fizetést, nem kártyára, hogy letudjak róla venni mikor kell.

#Közös kassza,
2021. febr. 21. 21:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
22%
Valaki azt is elmagyarázná, hogy a lepontozott válaszokkal mi a baj? Vagy van egy egyedülálló, gyerektelen szutyok, akinek savanyú a szőlő?
2021. febr. 22. 08:48
 22/25 A kérdező kommentje:
Úgy van pontosan, hogy hetente kap fizetést 80 ezret és akkor ad 20 ezret vagy ha van csekk akkor többet, és a maradékot meg a zsebében hordja mindennap. Szerintem ezt élvezi.
2021. febr. 22. 13:46
 23/25 anonim ***** válasza:
51%

22: no comment.

Miért mentél hozzá? Nyilván már előtte is feltűnhetett, hogy ilyen fillérb.có... :-s

2021. febr. 22. 13:47
 24/25 anonim ***** válasza:
52%
Külön bankszámlánk van, az én fizetésem szinte minden hónapban rajta marad, csak a biztosítások plusz a gyereknek a megtakarítás megy róla ki havi szinten. A férjem leveszi a sajátját és abból fizetünk mindent.
2021. febr. 23. 14:13
 25/25 anonim ***** válasza:
82%
Ha értelmesen nem lehet meggyőzni, akkor kérdező szerintem simán csak ne várásolj be, de komolyan! Aztán ha kérdezi, hogy miért vajas kenyér a vacsora, vagy miért nincs ez meg az, akkor megmondod, hogy azért, mert nincs pénzed megvenni, és neked megalázó folyton kunyerálni tőle. Vagy akkor vegyen meg mindent ő! Járjon boltba, gyereknek is ő rendeljen dolgokat ,ehhez nem hiszem h lesz kedve! Ettől talán észhez tér, jobbat sajnos nem tudok kitalálni.
2021. febr. 23. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!