Hogyan tudnám elfogadni, hogy az életem már soha nem lesz olyan, mint gyerek előtt?
Megint egy nyavogo anyuka, akinek a segge is ki ban nyalva, mégse jó semmi.
A ennyi időt ez a sok "semmire nincs idő" nő, itt ezen az oldalom tölt, már rég csinalhatott volna valami ertelmeset is.
Amig ezt leirtad már feloltozhettel volna normalisan, smink stb.
Dehát, panaszkodni konnyebb.
Nolj fel.
Fogd meg a gyereked és menj ahova akarsz es tudsz. Mi a franc akadalyoz meg egy kirandulasba??
Mi az hogy az apa teljes értékű szülő ezért órákra rá kéne hagyni? Igen az, mellette eloteremt mindent és foglalkozik természetesen a gyerekkel. De anyukanak most ez az elsődleges feladata , ezért van otthon! Ne legyen már életképtelen.
De az megy hogy igenytelen legyél mi? Gondolom szex sincs. Te nem maradtál teljes értékű nő is, erre kifogás a gyerek persze...
Miért nem tudsz sminkelni, mi bajod van? Nincs napi 10 perced?
Kapd össze magad mert hamar egyedül talalod magad.
Igazából te saját magadat zárod be. A fodrász nyitva van ,sétálni lehet,kirándulni lehet,barátokkal találkozni lehet ,léteznek online tanfolyamok ,könyvek ,filmek ..
Persze a koronavírus miatt most korlátozottak a lehetőségek ,de vannak . A gyereknek van apja is ,vigyázhat rá ő is,de közösen is lehet programokat csinálni .
Ne fogd a gyerekre,hogy elhanyagolod magad! Egyszerűen ez csak lustaság..főleg ha van segítséged.
Hármasnak abszolut igaza van
Gyerekkel mindent lehet csak sokkal többet kell szervezni. Nekem baromi nehezen megy a szervezés, bár így is megteszem mert muszáj, engem inkább csak stresszel, hogy örökké egyeztetnem kell, időpontot sakkozni, lemondani, újat kérni, felírni és gyűjteni, hogy mit kell elintezni ha végre jut 3 órám bent a városban. Szóval tényleg mindent lehet csak ezt kell megszokni, hogy már nem egy emberhez kell igazodni, hanem gyerek etetés, apa, nagyszülők, fodrász sokszögben mi az a legidealisabb időpont ami szóba jöhet. Fiam 5 éves, már gördülékenyen megy minden de engem ez az egész még mindig zavar. Munkában is, előtte ha volt feladatom, tudtam maradni túlórában, most tollat eldobva rohanol bármennyire is elmélyültem egy feladatban. És jó hogy haza tudom vinni a melót, mert különben fogalmam sincs, hogy végeznék.
Netezessel lehet a legjobban az énidőt elcseszni, ha sokat netezel tenyleg6semmire se jut időd.
Nem a smink tesz boldoggá. :)
Vegyél egy biztonsági rácsot az ajtajára, ő szépen jatszik a szobájában te meg azt csinálsz, amit akarsz. Én így szoktam főzni meg játszani. Ha sír, bemegyek hozzá játszani, vagy kiültetem magamhoz a pihenoszekbe.
Menni meg bárhova tudok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!