Az első gyermeked születésekor milyen ingatlanban éltetek?
39-re : szóval szerinted aki hitelt vesz fel a lakàsvásàrláshoz, és nem tud 30-40-50 (vagy még több) millát csak úgy kicsengetni, az felelőtlen, ha gyereket vállal. Az igen! Mesélj még! 😆
Régi a kérdés és a válasz is, de mindig felbosszantanak az ilyen arcoskodó, unintelligens emberek. Egy igazán értelmes ember sosem nyilatkozik ekkora blődséget, miközben tisztában van vele, hogy a legtöbb embernek manapság nincs ennyi kp-je abban az életkorban, amikor aktuális a családalapítás.
Ha már itt vagyok, megválaszolom a kérdést: a kisfiunk születésekor fecskeházi lakásban laktunk, de akkor már évek óta gyűjtöttünk saját lakásra (fecskelakásnál amúgy is előírás). Kb. másfél éves korában vettünk saját, 1+2 fél szobás panellakást, hitelre.
Igen, büszke vagyok magunkra, mert minden szempontból megdolgoztunk érte, de ezt nem hangoztatom, nem osztom az észt, nem arcoskodom, mert tisztában vagyok vele, hogy sokan nem tehetik meg, úgy elszálltak az árak.
1. terhesség: Férjem külföldön menekült szállón én anyumnál.
1. baba megszületése után: Menekült szállón közösen.
2. baba megszületése után albérletben (penel) . Először 27 négyzetméteres lakásban később 87 négyzetméteres.
Most várjuk 4. babát és nagyobb albérletet keresünk.
Épül a saját, de hitellel terhelt házunk, szeptemberre kellett volna elkészülni, csak a közművel megcsúsztak, most meg nem dolgoznak tavaszig az időjárás miatt.
Márciusban szülök, szóval még ide, a másfél szobás albérletbe érkezik. Szerencsére az anyósomtól béreljük, kitenni nem fog minket a kicsi miatt. Remélhetőleg nyár elején tudunk költözni.
Aposommal éltünk az ő házában.
Lányom öt hónapos korábanentunk egy szoba konyhás albérletbe,ahol öt évig éltünk.
Második gyerekem tavaly született,már a saját házunkba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!