Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az első gyermeked születésekor...

Az első gyermeked születésekor milyen ingatlanban éltetek?

Figyelt kérdés

2021. febr. 14. 12:42
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
#19: pedig a babavaro mindenképp megéri. Persze ha nem feleltek meg a feltételeknek az szívás.
2021. márc. 24. 20:36
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
A saját kertes házunkban laktunk.
2021. ápr. 2. 20:38
 23/48 anonim ***** válasza:
84%
Férjemnek volt/van lakása de kiadtuk albérletbe (szmogos levegő miatt), így olyan házba jöttünk vidékre ami 40nm2 pici kerttel. Ideiglenes, míg nem veszünk kertes családi házat. (Szüleim háza, de üresen állt itt. Fent tartották ha valakinek szüksége lenne ra).
2021. ápr. 2. 21:05
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
Nagymamám lakásában éltünk, ő is ott lakott. Egy kétszobás ingatlan volt.
2021. ápr. 3. 08:21
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Albérletben estem teherbe, de már terveztük a saját lakás vásárlást. Mielőtt megszületett a lányom, be is költöztünk (önerő+hitel).
2021. ápr. 10. 22:34
 26/48 anonim ***** válasza:
86%

2013-ban vettünk a férjemmel egy 2 szobás panellakást egy megyeszékhelyen 4.5 millió Forintért.

Ebből 2.5 milliót kifitettünk készpénzben, 2 milliót meg felvettünk hitelre 7 évre.

20.000Ft volt a részlet eddig, de 2 éve felemeltettük 26.000Ft-ra.

Így hamarabb letelik. Nincs már sok hátra.

Vétel után kicseréltettük az ablakokat műanyagra, plusz az egész erkélyfal is cserélve lett. Panelprogrammal meg felújították a vakolást és szigetelték.

2 éve becsültettük fel, 13 milliót mondtak rá.

10 emeletes ház 3. emelete, lift van,belváros.

2021. ápr. 21. 21:47
 27/48 anonim ***** válasza:
83%

26os vagyok.

Azt kifelejtettem, hogy 2016-ban született meg a kislányunk.

Nagyon jó környék, itt van a szánkban minden. A gyerekorvos, védőnő, ovi 1 perc séta. Gyönyörű felújított játszóterek vannak.

Nem itt tervezünk megöregedni, de most ideális. A rezsi nagyon alacsony, a törlesztő részlet is alacsony.

Több gyerekünk pedig egészségügyi okokból nem lesz. Szóval elférünk.

2021. ápr. 21. 21:50
 28/48 anonim ***** válasza:
72%
Ott van hogy " egyéb, hozzászólásban", a szavazati pontok között pedig a "saját,tehermentes ingatlan", mégis egyeses leírják, hogy nekik tehermentes, saját lakásuk/házuk van. És most megkapom majd, hogy "irigy vagyok", de ez baromira nem erről szól. Csak kb. olyan fennhangja van ezeknek a válaszoknak, hogy " bibibí, nekünk már van hitelmentes naaagy kertes házunk/ saját lakásunk, bezzeg nektek proliknak". Bocs, de nekem ez így jött át (különben miért nem nyomtad meg a szavazásnál a megfelelő opciót? De neeem, neked el kellett dicsekedni, mennyire faxa nektek).
2021. nov. 13. 06:19
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
Mikor megszületett a fiunk anyukámnál éltünk, oda is mentünk haza és kb további fél évig éltünk ott, amíg az építkezés befejeződött, és el tudtunk költözni a saját házunkba :)
2021. nov. 13. 09:16
 30/48 anonim válasza:
100%
Icipici albérlet 😕
2021. nov. 13. 23:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!