Úgy érzem, hogy boldogtalan a babám, mit tehetnék?
Szerintem nagyon sok újdonsült anyuka érez úgy ahogy Te kedves kérdező és a 10-es válaszoló...en is ezt éreztem...szerintem ehhez nagyon hozzá segít a media meg a sok álszent anyuka...mikor mindenhol azt olvasod h az anyai ösztön igy meg ugy...es h a kisbabadnak te leszel a minden es h rögtön egymásra talaltok bla bla bla. Az egesz csak egy maszlag...igenis idő kell mindkettőtöknek ahhoz h megismerjétek egymást es ossze csiszolodjatok...nem megy minden rögtön...neki megkell szoknia a kint létet neked/nekünk pedig azt h egy brutális felelősség zúdul a nyakunkba...vége a gondtalan életnek es annak h akkor mész fürdeni amikor te akarsz, akkor eszel mikor te akarsz...teljesen a háttérbe szorulsz/szoritod magad...mert anyuka vagy!!! Egy nagyon jó anyuka...es hidd el csak idő kell nektek...ne erőltesd a napirendet felesleges arra az 1 hónapra se 🤣 aztan úgyis változik...rengetegszer nem fogod még tudni h mi baja...de megoldod majd...fel a fejjel es ahogy mar feljebb is írták bízz magatokban ❤ ha nagyobb lesz a babád es sokkal több tapasztalatod lesz, majd mosolyogni fogsz ezeken az aggodalmakon...próbáld meg kiélvezni megha néha kegyetlen nehéz is...nagyon gyorsan nőnek...az én lányom még csak most született és mar 15 hónapos 🤣🤣🤣
Kitartást és csak ügyesen....belerázódtok ❤❤❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!