Úgy érzem, hogy boldogtalan a babám, mit tehetnék?
Először is ne ostorozd magad! Nagyon jó anya vagy csak bele kell tanulnod! 1 hónapja van veled a pici, én egy felnőtt örökbefogadott kutyát ennyi idő alatt nem tudtam kiismerni, megérteni.
Adj időt magadnak! Ha valamit nem tudsz akkor anyukád vagy védőnő biztos segít.
De az az első, hogy adj időt magatoknak. Nem baj ha néha sír baba, az a dolga. Te ellátod, de neked is kell fürdeni, enni stb.
Szóval szerintem nincs semmi baj veletek. Nem vagy rossz anya csak nem szoktál bele a helyzetbe. De ennyi idő alatt nem is lehet.
Én is éreztem ezt. Főleg az esett rosszul, h.rám szinte nem mosolygott, az apjára meg mindig. De azért, mert őt nem látta egész nap.
Nekünk kb.6hónaposan állt be a napirend, bőven ráértek még.
Legyen egy-két fix dolog kb fix időben a napban pl.fürdetés, séta ideje. Mi ezeket lőttük be először, jó irányadók voltak. Meg nekem az segített, h.írtam egy jó darabig mindennap, h.mikor evett, aludt stb..Így kirajzokódott szép lassan mi mit követett.
Nyugi, ki fog alakulni, még nagyon az elején vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!